Torek, 1. december 2020, 03:12
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
4.4.2014

Vremenska napoved - 4. april 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > april > 4. 4. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 4. april 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 4.4.2014Danes bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Proti večeru bodo v južnih krajih padle prve kaplje dežja. Čez dan bodo najvišje temperature od 16 do 22 stopinj Celzija.
Jutri bo oblačno, občasno bo deževalo. Manj padavin bo v zahodnih krajih. Nekoliko ohladilo se bo. Zapihal bo severovzhodnik, na Primorskem rahla burja. Zjutraj bodo najnižje temperature od 7 do 12, v alpskih dolinah približno 5, čez dan bodo najvišje temperature od 11 do 16 stopinj Celzija.

V nedeljo bo delno jasno, le v notranjosti Slovenije bo nekoliko več oblačnosti. Zlasti v severnih krajih bodo popoldne možne posamezne plohe. Še bo pihala rahla burja.
V ponedeljek bo v glavnem jasno.


Sosednje pokrajine
Večinoma bo zmerno do pretežno oblačno in v glavnem še suho vreme. Le v Istri in Kvarnerju bo popoldne že pričelo rahlo deževati. Preko noči se bo dež pričel širiti proti severu. Jutri bo v glavnem oblačno in deževno, še najmanj dežja bo v severni Italiji.

Gorski svet
Danes bo zmerno do pretežno oblačno. V visokogorju bo pihal rahel do zmeren jugovzhodni veter, v sredogorju pa bodo prevladovali šibki lokalni vetrovi. Temperatura na 1500 bo čez dan približno 8, na višini 2500 metrov pa približno 2 stopinji Celzija.
Jutri bo oblačno in megleno z rahlimi padavinami. Snežilo bo nad približno 1800 metri. Pihal bo zmeren vzhodni do severovzhodnik. Temperatura na 1500 bo približno 4, na višini 2500 metrov pa približno -2 stopinji Celzija.

Vremenski pojavi na dan 4. april:
4.4.1970
V precejšnjem delu Slovenije so izmerili najnižjo aprilsko temperaturo v zadnjih desetletjih. Temperatura se je v Babnem Polju spustila na minus 19,0 stopinj C, na Rovtarici na Pokljuki do minus 18,5 stopinj C, v Ratečah so izmerili minus 13,8 stopinj C, na Jezerskem minus 13,2 stopinj C, v Postojni minus 11,6 stopinj C in v Šmartnem pri Slovenj Gradcu minus 10,8 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Medan | alps bing