Petek, 27. november 2020, 04:03
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
27.4.2014

Vremenska napoved - 27. april 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > april > 27. 4. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 27. april 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 27.4.2014Danes bo v večjem delu države v glavnem oblačno. Pojavljati se bodo začele krajevne padavine, deloma plohe, ki bodo popoldne od zahoda vse pogostejše, vmes bo možna tudi kakšna nevihta. V Prekmurju in v delu Štajerske bo v začetku še delno jasno, padavine bodo šele popoldne ali zvečer.
Jutri bo pretežno oblačno. V Prekmurju bo čez dan v glavnem suho, drugje bodo krajevne padavine. Ponekod bo zapihal severovzhodnik.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 7 do 13, ob morju približno 15, čez dan bodo najvišje temperature od 14 do 19, na Primorskem približno 20 stopinj Celzija.

V torek in sredo se bo nadaljevalo spremenljivo vreme, pojavljale se bodo krajevne plohe, in zlasti popoldne lahko tudi posamezne nevihte.


Sosednje pokrajine
Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno. Vzhodno od Slovenije bo do popoldneva v glavnem brez padavin, drugje bo občasno deževalo. Jutri bo na Madžarskem delno jasno in v glavnem suho, drugje pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami.

Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno z vse pogostejšimi padavinami, le v vzhodnem delu slovenskih gora bo dopoldne še v glavnem brez padavin. Meja sneženja bo na nadmorski višini približno 2100 m. Pihal bo v glavnem šibak južni do jugovzhodni veter. Temperatura na 1500 bo približno 7, na višini 2500 metrov pa približno 1 stopinje Celzija.
Jutri bo oblačno in megleno z občasnimi padavinami. Meja sneženja bo na nadmorski višini približno 1800 m. Pihal bo zmeren vzhodnik. Temperatura na 1500 bo približno 5, na višini 2500 metrov pa približno -1 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 27. april:
27.4.1976
V severovzhodni Sloveniji in v nekaterih krajih drugje so zjutraj izmerili največjo aprilsko 24 urno višino padavin v zadnjih desetletjih. Na Jeruzalemu je padlo 93 milimetrov padavin, v Lendavi 83 milimetrov, na Ptuju 72 milimetrov, v Murski Soboti 68 milimetrov in v Gornji Radgoni 63 milimetrov.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Bibione | webcam site