Sobota, 28. november 2020, 09:24
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
25.4.2014

Vremenska napoved - 25. april 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > april > 25. 4. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 25. april 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 25.4.2014Popoldne v vzhodni Sloveniji pretežno oblačno, občasno bo rahlo deževalo. Drugje bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, pojavljale se bodo krajevne plohe. Temperature bodo od 15 do 20, na Primorskem do 23 stopinj Celzija.
Jutri bo v zahodni Sloveniji v začetku še delno jasno, vendar se bo že dopoldne nebo pooblačilo. Drugje bo pretežno oblačno. Zjutraj bodo krajevne padavine na vzhodem delu Slovenije, sredi dneva in popoldne se bodo pojavljale tudi drugje.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 6 do 12, čez dan bodo najvišje temperature od 14 do 18, ob morju do 20 stopinj Celzija.

V nedeljo in ponedeljek bo pretežno oblačno, občasno bo deževalo. Ohladilo se bo.


Sosednje pokrajine
Vzhodno od Slovenije bo danes večinoma oblačno vreme, občasno bo deževalo. Drugje bo bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo in popoldanskimi plohami. Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi padavinami. V krajih zahodno od nas bo v začetku delno jasno.

Gorski svet
V prvem delu dneva bo v vzhodnem delu gora pretežno oblačno, drugje še dokaj jasno. Sredi dneva in popoldne bo povsod spremenljivo do pretežno oblačno in občasno megleno. Popoldne bodo krajevne plohe. Veter bo šibak. Temperatura na 1500 bo približno 8, na višini 2500 metrov pa približno 2 stopinji Celzija.
Jutri bo v gorah zahodne Slovenije v začetku delno jasno, dopoldne se bo nebo pooblačilo. Drugje bo oblačno in megleno. Že zjutraj bodo padavine v vzhodnih Karavankah in na Pohorju, popoldne pa povsod. Meja sneženja bo na približno 2200 m nadmorske višine. Pihal bo v glavnem šibak veter vzhodnih smeri. Temperatura na 1500 bo približno 7, na višini 2500 metrov pa približno 1 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 25. april:
25.4.1979
Izjemno obilno deževje in sneženje v višjih predelih severne in zahodne Slovenije je oslabelo, zjutraj so v veliko krajih izmerili največjo 24 urno količino padavin v mesecu aprilu. Največ padavin, 286 milimetrov, je padlo v Plužni pri Bovcu; v bližnji Žagi so jih izmerili 268 milimetrov, v Mrzli Rupi nad Idrijo 216 milimetrov, v Bohinjski Bistrici 182 milimetrov, v Kamniški Bistrici 178 milimetrov in v Škofji Loki 111 milimetrov.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Panorama Sečovlje | hike.uno