Sreda, 25. november 2020, 23:58
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
24.4.2014

Vremenska napoved - 24. april 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > april > 24. 4. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 24. april 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 24.4.2014Popoldne bo pretežno oblačno. Ponekod v južni, vzhodni in osrednji Sloveniji bo občasno rahlo deževalo, nastale bodo tudi posamezne plohe. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem rahla do zmerna burja.
Jutri bo na zahodnem delu države delno jasno s spremenljivo oblačnostjo in kakšno popoldansko ploho ali nevihto. Drugje bo pretežno oblačno, zlasti na vzhodem delu države bo občasno rahlo deževalo.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 8 do 14, čez dan bodo najvišje temperature pa od 17 do 21, na Primorskem približno 23 stopinj Celzija.

V soboto in nedeljo bo spremenljivo do pretežno oblačno, občasno bo v nekaterih krajih deževalo.


Sosednje pokrajine
V krajih južno in vzhodno od nas bo večinoma oblačno vreme, zlasti v notranjosti Hrvaške bo občasno deževalo. V Alpah in v sosednjih pokrajinah Italije bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo in popoldanskimi plohami.

Gorski svet
Danes bo pretežno oblačno in občasno megleno. Zlasti popoldne se bodo pojavljale krajevne plohe, nad približno 2300 metrov snežne. Pihal bo v glavnem šibak severovzhodni veter. Temperatura na 1500 bo približno 8, na višini 2500 metrov pa 1 stopinja C.
Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno in občasno megleno. Popoldne bo nastala kakšna ploha ali nevihta. Veter bo v glavnem šibak. Temperatura na 1500 bo približno 11, na višini 2500 metrov pa približno 3 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 24. april:
24.4.1968
Zlasti na vzhodnem delu države Slovenije so v veliko krajih zabeležili najvišjo aprilsko temperaturo v zadnjih desetletjih. V Črnomlju so z 29,9 stopinj C za las zgrešili vroč dan, v Lendavi, Radečah in Zgornji Ščavnici so izmerili 29,1 stopinj C, na Pragerskem pa 29,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Dusky Sound | cottage bing