Petek, 27. november 2020, 03:50
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
19.4.2014

Vremenska napoved - 19. april 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > april > 19. 4. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 19. april 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 19.4.2014Danes bo pretežno oblačno. Občasno se bodo pojavljale krajevne padavine, deloma plohe. Zvečer pa bo od vzhoda začelo deževati. Na Primorskem bo dopoldne še pihala rahla burja. Čez dan bodo najvišje temperature od 12 do 18, na Primorskem in v vzhodni Sloveniji do približno 20 stopinj Celzija.
Preko noči in jutri bo oblačno s padavinami, ki bodo jutri zvečer v glavnem ponehale. Prehodno se bo lahko deloma nebo zjasnilo. Zjutraj bodo najnižje temperature od 4 do 10, čez dan bodo najvišje temperature od 8 do 16, na Primorskem do 18 stopinj Celzija.

V ponedeljek bo pretežno oblačno, občasno bodo padavine, deloma plohe. V torek bo deloma jasno, popoldne pa bodo nastale krajevne plohe in posamezne nevihte. Nekoliko topleje bo.


Sosednje pokrajine
Danes bo vzhodno od Slovenije delno jasno, drugje pretežno oblačno z občasnimi padavinami. Dopoldne bo ob severnem delu Jadrana pihala rahla burja. Proti večeru se bo od vzhoda nebo pooblačilo, padavine pa se bodo počasi širile proti zahodu. Jutri bo oblačno s padavinami, ki bodo zvečer ponehale. Prehodno se bo lahko delno zjasnilo.

Gorski svet
Danes bo pretežno oblačno in občasno megleno. Čez dan se bodo pojavljale padavine, deloma plohe. Meja sneženja bo na nadmorski višini približno 1800 m. Pihal bo rahel do zmeren vzhodni do severovzhodnik. Temperatura na 1500 bo približno 4, na višini 2500 metrov približno -2 stopinji Celzija.
Jutri bo oblačno in megleno s padavinami. Meja sneženja bo na nadmorski višini približno 1600 m. Proti večeru bodo padavine prehodno ponehale. Pihal bo rahel do zmeren jugozahodnik, le v sredogorju bo dopoldne še pihal rahel jugovzhodni veter. Temperatura na 1500 bo približno 3, na višini 2500 metrov približno -3 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 19. april:
19.4.1949
Ob sončnem vremenu se je čez dan zelo močno ogrelo in popoldne je bilo v notranjosti države zelo toplo za sredino meseca aprila. V Ljubljani se je temperatura z jutranjih 3,7 stopinj C povzpela na 26,1 stopinj C, v Murski Soboti z 0,2 stopinj C na 26,7 stopinj C, v Novem mestu z 1,8 stopinj C na 27,2 stopinj C, v Celju z 0,4 stopinj C na 25,6 stopinj C in v Kranjski Gori s 5,8 stopinj C na 24,6 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Lupepau | photo bing