Sobota, 28. november 2020, 17:51
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
18.4.2014

Vremenska napoved - 18. april 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > april > 18. 4. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 18. april 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 18.4.2014Popoldne bo jasno, na nebu bo vse več koprenaste oblačnosti. Čez dan bodo najvišje temperature od 15 do 19 stopinj Celzija.
Zvečer in preko noči bo oblačnost postala gostejša in zlasti v nekaterih predelih zahodne Slovenije bo prehodno občasno rahlo deževalo. Na Primorskem bo zapihala rahla burja. Jutri bo pretežno oblačno. Občasno se bodo pojavljale manjše, krajevne padavine, ki se bodo zvečer in v noči iz sobote na nedeljo od vzhoda okrepile. Burja na Primorskem bo popoldne ponehala. Zjutraj bodo najnižje temperature od 2 do 7, na Primorskem do 10, čez dan bodo najvišje temperature od 12 do 18, na Primorskem do približno 20 stopinj Celzija.

V nedeljo bo v začetku oblačno, popoldne se bo oblačnost trgala. Pojavljale se bodo manjše krajevne padavine. V ponedeljek bo spremenljivo do pretežno oblačno, občasno bodo krajevne padavine, deloma plohe. Pogosteje bo deževalo v zahodni polovici države.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo precej jasno, v krajih severozahodno od nas se bo postopno nebo pooblačilo. Jutri bo zmerno do pretežno oblačno. Zjutraj bo občasno rahlo deževalo v sosednjih krajih Italije, popoldne pa se bodo tudi drugje pojavljale manjše krajevne padavine. Ob severnem delu Jadrana bo zlasti v prvem delu dneva pihala rahla burja.

Gorski svet
Danes bo zjutraj pretežno jasno, čez dan pa bo na nebu vedno več koprenaste oblačnosti, ki se bo popoldne še zgostila. Pihal bo rahel veter v glavnem vzhodnih smeri. Temperatura na 1500 bo približno 4, na višini 2500 metrov približno -2 stopinji Celzija.
Jutri bo pretežno oblačno, vrhovi bodo občasno v oblakih. Zjutraj bodo v zahodnih Julijcih in zahodnih Karavankah možne rahle padavine. Čez dan bo v začetku v glavnem brez padavin, zlasti popoldne se bodo lahko pojavljale rahle padavine. Meja sneženja bo na nadmorski višini približno 1900 m. Pihal bo rahel do zmeren veter severovzhodne do jugovzhodne smeri. Temperatura na 1500 bo približno 5, na višini 2500 metrov približno -1 stopinja C.

Vremenski pojavi na dan 18. april:
18.4.1991
Močno sneženje zlasti v zahodni polovici Sloveniji je čez dan ponehalo. Na Planini pod Golico in na Vojskem nad Idrijo so zjutraj izmerili 54 centimetrov novega in skupnega snega, v Črnem Vrhu nad Idrijo in v Koprivni na Koroškem 45 centimetrov, v Logatcu 40 centimetrov in v Kranju ter Kočevju 25 centimetrov.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Drogheda | abc hiker