Petek, 27. november 2020, 04:42
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
11.4.2014

Vremenska napoved - 11. april 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > april > 11. 4. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 11. april 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 11.4.2014Popoldne bo zmerno do pretežno oblačno, na vzhodnem delu države pa bo več sonca. Nastane lahko še kakšna ploha. Čez dan bodo najvišje temperature od 13 do 17, na Primorskem do 19 stopinj Celzija.
Jutri bo v začetku delno jasno, čez dan pa spremenljivo do pretežno oblačno, popoldne bodo nastale krajevne plohe. Na Primorskem in v severovzhodnih krajih bo v glavnem brez padavin.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 2 do 7, v nekaterih alpskih dolinah in na planotah Notranjske približno 0, čez dan bodo najvišje temperature od 15 do 18 stopinj Celzija.

V nedeljo bo pretežno oblačno, na vzhodnem delu države pa bo dopoldne še več sonca. Popoldne bodo krajevne plohe. Proti večeru se bo od severa jasnilo. V ponedeljek bo v glavnem jasno, popoldne bodo posamezne plohe. Čez dan bo zapihal jugozahodni veter, ob morju jugo.


Sosednje pokrajine
Danes bo in jutri v glavnem jasno, popoldne bodo v gorskem svetu posamezne plohe.

Gorski svet
Danes bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, popodne lahko nastane kakšna ploha. V visokogorju bo pihal zmeren severnik, nižje pa šibak veter spremenljive smeri. Temperatura na 1500 bo približno 1, na višini 2500 metrov pa približno -4 stopinje Celzija.
Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno in ponekod občasno zamegljeno. Popoldne bodo nastajale krajevne plohe. V visokogorju bo pihal zmeren severnik, nižje pa šibak veter spremenljive smeri. Temperatura na 1500 bo približno 5, na višini 2500 metrov pa -2 stopinji Celzija.

Vremenski pojavi na dan 11. april:
11.4.1969
Po hladnem jutru se je kljub le deloma sončnemu vremenu v nekaterih krajih segrelo za preko 20 stopinj C. V Babnem Polju se je po jutranji minimalni temperaturi minus 6,9 stopinj C čez dan segrelo do pomladanskih 19,5 stopinj C, v Kočevju z minus 2,6 stopinj C na 22,3 stopinj C, na Letališču Brnik z minus 3,9 stopinj C na 20,9 ° in Črnomlju z -0,4 stopinj C na 23,4 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Sidi Bouchta | bivak