Sreda, 25. november 2020, 22:34
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
10.4.2014

Vremenska napoved - 10. april 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > april > 10. 4. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 10. april 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 10.4.2014Popoldne bo spremenljivo, na vzhodnem delu države pretežno oblačno. V Prekmurju bo možna kakšna dežna kaplja. Zlasti v zahodnih in osrednjih krajih bo pihal jugozahodni veter, v Prekmurju in na Štajerskem pa severovzhodni veter. Čez dan bodo najvišje temperature od 11 do 16, na Primorskem do 19 stopinj Celzija.
Zvečer bo od severovzhoda začelo rahlo deževati, dež bo preko noči dosegel osrednjo Slovenijo. Do jutri zjutraj bo povsod ponehal. Jutri čez dan se bo delno zjasnilo in bo v glavnem brez padavin. Zjutraj bodo najnižje temperature od 2 do 7, v nekaterih alpskih dolinah in na planotah Notranjske približno 0, čez dan bodo najvišje temperature od 13 do 17, na Primorskem do 19 stopinj Celzija.

V soboto bo v začetku delno jasno, čez dan pa spremenljivo do pretežno oblačno, zlasti popoldne bodo nastale krajevne plohe. Na Primorskem in v severovzhodnih krajih bo v glavnem brez padavin. V nedeljo bo v začetku oblačno, občasno bo v nekaterih krajih rahlo deževalo. Popoldne se bo od severa jasnilo.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo v krajih zahodno od nas jasno. Drugje bo pretežno oblačno, zlasti na Hrvaškem bo ponekod rahlo deževalo. Zvečer in v prvem delu noči bo, razen v krajih zahodno od nas, prehodno rahlo deževalo. Jutri bo v glavnem jasno.

Gorski svet
Danes bo v začetku precej jasno, čez dan bo nastalo nekaj kopaste oblačnosti in nekateri vrhovi bodo lahko občasno v oblakih. Možnost ploh bo dokaj majhna. Pihal bo zmeren, v visokogorju tudi okrepljen, severni do severozahodnik. Temperatura na 1500 bo približno 5, na višini 2500 metrov pa približno -4 stopinje Celzija.
Jutri bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo in v glavnem brez padavin. V visokogorju bo pihal zmeren severnik, nižje pa šibak veter spremenljive smeri. Temperatura na 1500 bo približno 4, na višini 2500 metrov pa približno -4 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 10. april:
10.4.1973
Na meteoroloških postajah zlasti v pasu od Zgornjega Posočja več kot Karavank do Pohorja so opazovalci ob 7. uri zjutraj izmerili izjemno veliko, v nekaterih krajih rekordno aprilsko 24 urno (24-urno) višino padavin. V Zgornji Radovni je padlo 174 milimetrov, v Lepeni na Bovškem 167 milimetrov, v Bohinjski Bistrici 152 milimetrov, v Mrzli Rupi nad Idrijo 143 milimetrov in v Logarski Dolini 138 milimetrov padavin.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Ouled Kacem | hike.uno