Sobota, 28. november 2020, 17:36
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
1.4.2014

Vremenska napoved - 1. april 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > april > 1. 4. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 1. april 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 1.4.2014Danes bo jasno z občasno povečano koprenasto oblačnostjo. Ponekod bo pihal jugozahodnik. Čez dan bodo najvišje temperature od 17 do 23 stopinj Celzija.
Jutri bo v glavnem jasno, nekoliko več oblačnosti bo zlasti v hribovitem svetu zahodne Slovenije. Še bo pihal jugozahodnik. Zjutraj bodo najnižje temperature od 1 do 8, čez dan bodo najvišje temperature pa bodo podobne današnjim.

V četrtek bo zlasti v zahodni polovici države nekoliko več oblačnosti, drugje bo dokaj jasno. Jugozahodnik se bo nekoliko okrepil. V petek bo zmerno do pretežno oblačno in čez dan v glavnem brez padavin.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah bo danes in jutri v glavnem jasno, jutri v krajih severno od nas spremenljivo oblačno s popoldanskimi krajevnimi plohami.

Gorski svet
Danes bo delno jasno z občasno povečano koprenasto oblačnostjo. Pihal bo rahel zahodni veter do jugozahodni veter. Temperatura na 1500 bo čez dan približno 9, na višini 2500 metrov pa približno 1 stopinje Celzija.
Jutri bo delno jasno, nekoliko več oblačnosti bo na območju zahodnih in južnih Julijskih Alp. Popoldne ni izključena kakšna kratkotrajna ploha. Pihal bo v glavnem šibak zahodni do jugozahodnik. Temperatura na 1500 bo čez dan približno 7, na višini 2500 metrov pa približno 1 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 1. april:
1.4.1951
Mesec april se je zlasti v alpskih dolinah začel z neobičajno debelo snežno odejo. V Mojstrani so izmerili 70 centimetrov, v Bohinjski Bistrici 68 centimetrov, na Bledu 43 centimetrov in v Žireh 42 centimetrov snega.

1.4.1909
Mesec april se je v nekaterih alpskih dolinah začel z neobičajno debelo snežno odejo. V Kranjski Gori so izmerili 111 centimetrov, v Srednji vasi v Bohinju 85 centimetrov, v Mojstrani 75 centimetrov, na Bledu 47 centimetrov in v Žireh 45 centimetrov snega.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Tetouan | redirect