Ponedeljek, 30. november 2020, 21:39
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
9.3.2014

Vremenska napoved - 9. marec 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > marec > 9. 3. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 9. marec 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 9.3.2014Popoldne in jutri bo precej jasno, zlasti jutri čez dan bo nekoliko več oblačnosti. Na Primorskem bo pihala rahla do zmerna burja, drugje pa severovzhodnik.
Zjutraj bodo najnižje temperature od -4 do 2, v krajih z burjo približno 6, čez dan bodo najvišje temperature od 11 do 16, na Primorskem približno 18 stopinj Celzija.

V torek in sredo se bo nadaljevalo jasno vreme. Na Primorskem bo pihala rahla do zmerna burja, v notranjosti Slovenije pa vzhodni do severovzhodnik. Jutra bodo hladna.


Sosednje pokrajine
Večinoma bo jasno vreme, le na Hrvaškem bo občasno nekaj oblačnosti. Ob severnem delu Jadrana bo pihala rahla do zmerna burja, drugje pa severovzhodnik.

Gorski svet
Danes bo v glavnem jasno. Pihal bo rahel do zmeren severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 4, na višini 2500 metrov pa -4 stopinje Celzija.
Jutri bo zjutraj jasno, čez dan bo več koprenaste oblačnosti. Pihal bo rahel do zmeren severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 0, na višini 2500 metrov pa -5 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 9. marec:
9.3.1973
V nekaterih krajih v jugovzhodni in jugozahodni Sloveniji so izmerili največ novega snega v mesecu marcu od začetka meritev. Do 7. ure zjutraj je v Kočevskih Poljanah padlo 56 centimetrov, v Črnomlju 49 centimetrov, v Godnjah in Kozini na Krasu pa 30 centimetrov novega snega v enem dnevu.

9.3.1976
V nekaterih krajih v jugovzhodni in jugozahodni Sloveniji so izmerili največ novega snega v mesecu marcu od začetka meritev. Do 7. ure zjutraj je v Kočevski Reki in na Lavrici pri Grosuplju padlo 60 centimetrov, v Sodražici pri Ribnici 56 centimetrov, v Črnomlju 49 centimetrov, v Godnjah in Kozini na Krasu pa 30 centimetrov novega snega v enem dnevu.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Yongyudo | izlet