Ponedeljek, 23. november 2020, 20:37
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
7.3.2014

Vremenska napoved - 7. marec 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > marec > 7. 3. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 7. marec 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 7.3.2014Danes in jutri bo v zahodni Sloveniji precej jasno. Drugje bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, na vzhodem delu države tudi pretežno oblačno. Jutri čez dan se bo nebo zjasnilo tudi v vzhodni Sloveniji. Na Primorskem bo pihala rahla do zmerna burja, severovzhodnik pa se bo jutri ponovno nekoliko okrepil tudi v notrajnosti Slovenije.
Zjutraj bodo najnižje temperature od -1 do 5, ob morju 7, danes čez dan bodo najvišje temeprature od 8 do 13, na Primorskem do približno 16, jutri od 11 do 16, na Primorskem približno 18 stopinj Celzija.

V nedeljo in ponedeljek bo precej jasno. Na Primorskem bo pihala rahla do zmerna burja, ponekod v notranjosti Slovenije pa severni do severovzhodnik. Jutro bo hladno, v zatišnih legah bo možna slana.


Sosednje pokrajine
Vzhodno od Slovenije bo danes in v začetku jutri pretežno oblačno, ponekod na Hrvaškem bodo še možne rahle padavine. Jutri čez dan se bo v glavnem nebo zjasnilo. Drugje bo pretežno jasno. Ob severnem delu Jadrana bo pihala rahla do zmerna burja, jutri pa se bo tudi na celini okrepil severovzhodnik.

Gorski svet
Danes bo v Julijskih Alpah in zahodnih Karavankah v glavnem jasno, drugje bo delno jasno, občasno pa tudi bolj oblačno in ponekod lahko megleno. Pihal bo rahel do zmeren severni do severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 0, na višini 2500 metrov približno -4 stopinje Celzija.
Jutri bo v glavnem jasno. Pihal bo zmeren veter severnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 1, na višini 2500 metrov približno -3 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 7. marec:
7.3.1955
V večjem delu Slovenije je drugi dan zapored močno snežilo. Do 7. ure zjutraj so največ novega snega, 58 centimetrov, izmerili v Sodražici pri Ribnici. V Knežaku pri Ilirski Bistrici je zapadlo 50 centimetrov, v Črnomlju 45 centimetrov, v Ljubljani pa 42 centimetrov novega snega v preteklih 24 urah.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Grado | redirect