Ponedeljek, 23. november 2020, 20:38
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
6.3.2014

Vremenska napoved - 6. marec 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > marec > 6. 3. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 6. marec 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 6.3.2014Danes bo pretežno oblačno, čez dan se bo v zahodnih krajih delno zjasnilo. Pihal bo severni do severovzhodnik, na Primorskem rahla do zmerna burja. Čez dan bodo najvišje temperature od 7 do 12, na Primorskem do 15 stopinj Celzija.
Jutri bo v zahodni Sloveniji pretežno jasno. Drugje bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, na vzhodem delu države tudi pretežno oblačno. Veter bo nekoliko oslabel. Zjutraj bodo najnižje temperature od -1 do 5, ob morju 9, v alpskih dolinah s snežno odejo do -4, čez dan bodo najvišje temperature pa od 8 do 13, na Primorskem do 16 stopinj Celzija.

V soboto in nedeljo bo pretežno jasno, zlasti v vzhodni Sloveniji v soboto v prvem delu dneva še pretežno oblačno. Na Primorskem bo pihala rahla do zmerna burja, ponekod v notranjosti pa severni do severovzhodnik.


Sosednje pokrajine
Danes bo v Julijski krajini in ob severnem delu Jadrana delno jasno, drugje bo zmerno do pretežno oblačno. Zlasti v notranjosti Hrvaške bo občasno še rahlo deževalo. Pihal bo severovzhodni veter, ob Jadranu zmerna burja. Jutri bo vzhodno od Slovenije še pretežno oblačno, drugje bo večinoma jasno vreme. Ob severnem delu Jadrana bo pihala rahla do zmerna burja.

Gorski svet
Danes bo v glavnem oblačno in ponekod megleno. Omembe vrednih padavin ne bo. Popoldne bo v zahodnem delu slovenskih gora oblačnost trgala. Pihal bo zmeren, ponekod občasno okrepljen severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -1, na višini 2500 metrov pa približno -8 stopinj Celzija.
Jutri bo v Julijskih Alpah in zahodnih Karavankah pretežno jasno. Drugje bo delno jasno, občasno pretežno oblačno in ponekod megleno. Pihal bo rahel do zmeren veter severnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 0, na višini 2500 metrov pa približno -6 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 6. marec:
6.3.1962
Dolgotrajne intenzivne padavine na zahodnem delu države so končno oslabele, meja sneženja pa se je ob močni ohladitvi spustila do nižin. Največ padavin je v 48 urah do 7. ure zjutraj padlo na Livku nad Kobaridom, 333 milimetrov. V Lepeni so izmerili 304 milimetrov, v Kneških Ravnah pod Voglom 302 milimetrov, v Mrzli Rupi na Idrijskem 282 milimetrov, na Gomancah pod Snežnikom 182 milimetrov in v Kamniški Bistrici 181 milimetrov. Nasprotno v nekaterih krajih na severovzhodu Slovenije v tem času ni padla niti kaplja dežja!

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Naksan | gora