Ponedeljek, 23. november 2020, 20:02
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
31.3.2014

Vremenska napoved - 31. marec 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > marec > 31. 3. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 31. marec 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 31.3.2014Danes bo precej jasno. Čez dan bo ponekod pihal jugozahodnik. Čez dan bodo najvišje temperature od 18 do 24 stopinj Celzija.
Jutri bo jasno. Čez dan bo zlasti precej koprenaste oblačnosti. Ponekod pihal jugozahodni veter. Zjutraj bodo najnižje temperature po nekaterih planotah na Notranjskem in Kočevskem malo pod nič, drugje od 0 do 7, čez dan bodo najvišje temperature pa kakšno stopinjo nižje od današnjih.

V sredo bo v glavnem jasno. Popoldne bodo v severnih krajih posamezne plohe. V četrtek bo nekoliko več oblačnosti zlasti v zahodni polovici države. Okrepil se bo jugozahodnik.


Sosednje pokrajine
Danes bo pretežno jasno. Jutri bo nekoliko več oblačnosti, vendar še vedno bo v glavnem jasno. Precej toplo bo.

Gorski svet
Danes bo jasno. Pihal bo rahel severnik, v sredogorju občasno zahodni veter. Temperatura na 1500 bo čez dan približno 10, na višini 2500 metrov pa približno 3 stopinje Celzija.
Jutri bo precej jasno, popoldne v Julijskih Alpah in zahodnih Karavankah občasno zmerno oblačno. Pihal bo rahel zahodni veter do jugozahodni veter, v visokogorju severozahodni veter. Temperatura na 1500 bo čez dan približno 10, na višini 2500 metrov pa približno 2 stopinji Celzija.

Vremenski pojavi na dan 31. marec:
31.3.1975
Večdnevno obilno sneženje in deževje je prenehalo. V nekaterih krajih na zahodnem delu države je v petih dneh padlo preko 400 milimetrov padavin. Do 7. ure zjutraj 1. aprila so največ padavin, 419 milimetrov, izmerili v Ukancu v Bohinjski dolini. Podobna količina padavin je bila izmerjena še v Lepeni pod Krnom (418 milimetrov), pri Domu na Komni (417 milimetrov) in v Bovcu (404 milimetrov). Snežna odeja se je v nekaterih krajih v Julijskih Alpah odebelila za preko meter in pol.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Nansha Dao | marmolada bing