Sreda, 25. november 2020, 11:57
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
21.3.2014

Vremenska napoved - 21. marec 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > marec > 21. 3. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 21. marec 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 21.3.2014Popoldne bo v glavnem jasno z nekaj koprenaste oblačnosti. Pihal bo jugozahodnik. Čez dan bodo najvišje temperature od 17 do 23 stopinj Celzija.
Jutri bo v vzhodni Sloveniji še jasno. Drugje bo zmerno do pretežno oblačno, zlasti na Primorskem in Notranjskem bo občasno rahlo deževalo. Še bo pihal jugozahodni veter. Zjutraj bodo najnižje temperature od -1 do 6, na Primorskem in v vzhodni Sloveniji približno 8, čez dan bodo najvišje temperature od 10 do 16, na vzhodnem delu države do 20 stopinj Celzija.

V nedeljo se bo dež na zahodnem delu države okrepil in se postopno razširil na vso Slovenijo. Zvečer se bo meja sneženja spustila na približno 1000 m nadmorske višine.
V ponedeljek bo spremenljivo do pretežno oblačno, občasno bo še deževalo. Ohladilo se bo.


Sosednje pokrajine
V krajih zahodno in južno od nas se bo zmerno nebo pooblačilo, drugje bo v glavnem jasno. Jutri bo v krajih severno in vzhodno od nas še deloma jasno, drugje bo v glavnem oblačno. V Furlaniji, Gorskem Kotarju in ponekod v Istri bo deževalo,

Gorski svet
Danes bo v glavnem jasno s koprenasto oblačnostjo. Krepil se bo jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 7, na višini 2500 metrov pa približno 2 stopinji Celzija.
Jutri bo v Julijcih in v predalpskem svetu zahodne Slovenije v glavnem oblačno. V oblakih bodo tudi nekateri vrhovi v Karavankah in Kamniških Alpah. Drugje bo večji del dneva še delno jasno. Pihal bo okrepljen jugozahodni veter. Temperatura na 1500 bo približno 5, na 2500 približno -2 stopinji Celzija.

Vremenski pojavi na dan 21. marec:
21.3.1974
Zlasti v osrednji in vzhodni Sloveniji je bilo neobičajno toplo za mesec marec. V Črnomlju so izmerili 25,3 stopinj C, v Gornjem Gradu 25,0 stopinj C, Kočevju in Novem mestu 24,4 stopinj C ter v Ljubljani 24,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Malmö | mangart hike