Torek, 7. julij 2020, 07:11
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
9.2.2014

Vremenska napoved - 9. februar 2014

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 9. februar 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 9.2.2014Danes bo oblačno s padavinami. Meja sneženja bo na nadmorski višini med 800 in 1100 metri, popoldne nekoliko nižje. Na Primorskem lahko popoldne tudi zagrmi. Zlasti v višjih legah bo pihal jugozahodnik, ob morju jugo. Popoldne bo v severovzhodni Sloveniji prehodno zapihal severnik. Temperature bodo od 3 do 8, na Goriškem, ob morju in na vzhodem delu države od 9 do 13 stopinj Celzija.
Preko noči se bo delno zjasnilo, po nižinah bo nastala megla. Jutri se bo od zahoda znova nebo pooblačilo. V severovzhodni Sloveniji bo do večera suho vreme, drugje bo sredi dneva in popoldne znova pričelo deževati. Meja sneženja bo med 800 in 1100 metri. Ob morju bo ponovno pihal jugo.
Zjutraj bodo najnižje temperature od -3 do 3, ob morju 6, čez dan bodo najvišje temperature od 3 do 8, na Primorskem do 12 stopinj Celzija.

V noči iz ponedeljka na torek se bodo padavine okrepile in razširile nad vso Slovenijo.
V torek bo oblačno, občasno bo še rahlo deževalo.
V sredo zjutraj ali dopoldne bodo padavine povsod ponehale. V zahodnih krajih se bo delno zjasnilo, na Primorskem bo zapihala rahla burja.


Sosednje pokrajine
Danes bo oblačno in deževno, zvečer bo dež v glavnem ponehal. Ob severnem delu Jadrana bo pihal jugo. Jutri bo vzhodno od Slovenije suho vreme, drugje bo znova pričelo deževati.

Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno s padavinami, ki bodo do večera ponehale. Meja sneženja bo na nadmorski višini med 900 in 1200 metrov. Pihal bo zmeren jugozahodnik, zvečer bo v sredogorju prehodno zapihal severnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -1, na višini 2500 metrov približno -7 stopinj Celzija. Nevarnost snežnih plazov je še velika!
Jutri bo zjutraj delno jasno, čez dan se bo nebo pooblačilo, pobočja in vrhovi se bodo ovili v meglo. Pričelo bo snežiti, pod približno 900 metri pa deževati. V vzhodnih Karavankah in na Pohorju bo do poznega popoldneva suho vreme. Pihal bo zmeren jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -1, na višini 2500 metrov približno -8 stopinj Celzija. Nevarnost snežnih plazov bo še velika!

Vremenski pojavi na dan 9. februar:
9.2.1986
V notranjosti Slovenije je snežilo, najmočneje na območju Vzhodnih Karavank, Kozjaka in Pohorja. Do jutra naslednjega dne je v enem dnevu v Podlipju na Kozjaku zapadlo 90 centimetrov, v Podpeci na Koroškem 75 centimetrov, v Gradišču pri Slovenj Gradcu 73 centimetrov, na Kozjem Vrhu v Dravski dolini 70 centimetrov in na Ravnah na Koroškem 51 centimetrov snega.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Jochon-eup | hike