Torek, 7. julij 2020, 07:14
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
8.2.2014

Vremenska napoved - 8. februar 2014

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 8. februar 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 8.2.2014Popoldne bo oblačno, manjše padavine se bodo pojavljale še zlasti v višjih predelih zahodne Slovenije. Meja sneženja bo na nadmorski višini približno 900 m. Na Primorskem in v vzhodni Sloveniji se bo oblačnost trgala, ponovno bo začel pihati okrepljen jugozahodnik. Preko noči bodo padavine ponovno zajele vso državo.
Jutri bo oblačno in deževno. Ob morju bo pihal okrepljen jugo, ponekod v notranjosti Slovenije pa zmeren jugozahodnik. Na Primorskem lahko tudi zagrmi. Zvečer bodo padavine oslabele.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 0 do 5, na Primorskem približno 10, čez dan bodo najvišje temperature od 3 do 9, na Primorskem do 12 stopinj Celzija.

V ponedeljek bo pretežno oblačno, čez dan bo od zahoda ponovno začelo deževati. Ponekod bo zapihal južni veter. V torek bo pretežno oblačno, ponekod bo še občasno deževalo.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo pretežno oblačno, v krajih zahodno in južno od nas bodo rahle padavine. Začel bo pihati jugzahodni veter. Jutri bo oblačno in deževno, zvečer pa bo dež v glavnem ponehal.

Gorski svet
Danes bo oblačno in megelno s padavinami, ki bodo dopoldne slabele. Popoldne se bodo pojavljale manjše padavine le še v zahodnih in južnih delih Julijskih Alp ter ponekod v hribih severne Primorske in Notranjske. Meja sneženja bo na nadmorski višini približno 900 m. Pihal bo zmeren do močan jugozahodnik. Nekoliko ohladilo se bo, na višini 1500 metrov bo temperatura približno 0, na višini 2500 metrov približno -5 stopinj Celzija. Nevarnost snežnih plazov je še velika!
Jutri bo oblačno in megelno s padavinami, ki bodo zvečer slabele. Meja sneženja bo na nadmorski višini približno 700 m. Pihal bo zmeren do močan jugozahodnik. Nekoliko ohladilo se bo, na višini 1500 metrov bo temperatura približno -1, na višini 2500 metrov približno -7 stopinj Celzija. Nevarnost snežnih plazov bo še velika!

Vremenski pojavi na dan 8. februar:
8.2.1969
V notranjosti Slovenije je zmerno do močno snežilo, v nekaterih krajih je do jutra naslednjega dne zapadlo preko pol metra snega. Na Gomancah pod Snežnikom so izmerili 80 centimetrov, v Ratečah in Črni vasi na Ljubljanskem barju 58 centimetrov, na Letališču Brnik 56 centimetrov, v Ljubljani in Idriji 50 centimetrov ter v Logatcu in Dolenjskih Toplicah pri Novem mestu 49 centimetrov novega snega.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Jakarta | hike