Torek, 7. julij 2020, 07:20
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
3.2.2014

Vremenska napoved - 3. februar 2014

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 3. februar 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 3.2.2014Danes bo oblačno in v glavnem suho. Na Primorskem se bo popoldne delno zjasnilo, še bo pihala rahla burja. Čez dan bodo najvišje temperature v notranjosti približno 0, na Primorskem od 6 do 12 stopinj Celzija.
Jutri bo pretežno oblačno, v prvem delu dneva bo na vzhodnem delu države vztrajala megla. V zahodni in ponekod v osrednjem delu države se bodo pojavljale padavine, ponekod bo ponovno nastajala poledica in žled. Najnižje jutranje temperature -7 do -3, na Primorskem od 0 do 5, čez dan bodo najvišje temperature od -1 do 3, na Primorskem do 10 stopinj Celzija.

V sredo in četrtek bo pretežno oblačno. Zlasti v zahodnih krajih bodo občasno padavine, po nižinah bo v glavnem deževalo. Postopno bo nekoliko topleje.


Sosednje pokrajine
Danes bo v glavnem brez padavin, ponekod se bo delno zjasnilo. Ob Jadranu bo pihala burja. Jutri bo pretežno oblačno, vzhodno od Slovenije se bo zadrževala megla. Popoldne bodo v krajih zahodno od nas občasne padavine.

Gorski svet
Danes bo precej oblačno, tudi megleno, več sonca bo v visokogorju. Nevarnost plazov bo še velika! Pihal bo zmeren vzhodni do jugovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -2, na višini 2500 metrov pa približno -4 stopinje Celzija.
Jutri bo v glavnem oblačno, popoldne bo snežilo, še najmanj padavin bo na Pohorju. Nevarnost plazov bo še velika! Pihal bo južni do jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -2, na višini 2500 metrov pa približno -6 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 3. februar:
3.2.1929
Zjutraj je bilo v veliko krajih v notranjosti Slovenije izjemno mrzlo. V Kranju je minimalni termometer pokazal minus 26,0 stopinj C, v Gornjem Lenartu se je nočno padanje temperature ustavilo pri minus 25,8 stopinj C, na Bledu so namerili minus 24,4 stopinj C in v Ljubljani minus 22,4 stopinj C. Ob 7. uri zjutraj so v Dolenjem Medvedjem selu pri Trebnjem izmerili izjemno nizkih minus 33,1 stopinj C, v Kamniku je bilo minus 27,0 stopinj C in v Laškem minus 26,4 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Messina | hochfeiler