Torek, 7. julij 2020, 08:23
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
23.2.2014

Vremenska napoved - 23. februar 2014

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 23. februar 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 23.2.2014Popoldne bo v zahodni Sloveniji pretežno jasno, drugje bo zmerno do pretežno oblačno. Na vzhodnem delu države lahko še pade kakšna kaplja dežja. Ponekod bo pihal severovzhodnik, na Primorskem rahla burja.
Tudi jutri bo več jasnega vremena v zahodnih krajih. Drugje bo v prvem delu dneva dokaj oblačno ali megleno, sredi dneva in popoldne pa se bo delno zjasnilo.
Zjutraj bodo najnižje temperature od -1 do 4, v alpskih dolinah do -5, čez dan bodo najvišje temperature od 6 do 12, na Primorskem približno 14 stopinj Celzija.

V torek bo pretežno jasno, zjutraj bo po nižinah megla. Čez dan bo začel pihati jugozahodnik, zlasti v višjih predelih zahodne Slovenije se bo oblačnost povečala.
V sredo bo na vzhodnem delu države delno jasno, drugje pretežno oblačno. Ponekod v zahodnih krajih bo občasno rahlo deževalo.


Sosednje pokrajine
V krajih vzhodno in južno od nas bo pretežno oblačno, ponekod v notranjosti Hrvaške bo danes občasno še rahlo deževalo. Drugje bo v glavnem jasno vreme. V Kvarnerju bo pihala rahla burja.

Gorski svet
Danes bo delno jasno, na Pohorju ter popoldne tudi v vzhodnih Karavankah pa zmerno do pretežno oblačno. Pihal bo rahel do zmeren severovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -2, na višini 2500 metrov približno -8 stopinj Celzija. V visokogorju Julijskih Alp je velika nevarnost snežnih plazov!
Jutri bo pretežno jasno, le dopoldne bo še nekaj ostankov nizke oblačnosti. Pihal bo rahel do zmeren severovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura čez dan približno 0, na višini 2500 metrov pa -5 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 23. februar:
23.2.1982
V nekaterih krajih v višjih legah je bilo jutro zelo mrzlo. V Novi vasi na Blokah se je v pretekli noči ohladilo do minus 25,2 stopinj C, na Rakitni pod Krimom so izmerili minus 23,5 stopinj C, v Mašunu pod Snežnikom minus 19,2 stopinj C in v Ratečah minus 19,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Gansbaai | izlet