Torek, 7. julij 2020, 07:22
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
2.2.2014

Vremenska napoved - 2. februar 2014

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 2. februar 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 2.2.2014Popoldne bo oblačno s padavinami. V notranjosti bosta nastajali poledica in žled, ponekod bo dež postopno prehajal v sneg. Na Primorskem bo deževalo, pihala bo rahla do zmerna burja.
Padavine bodo preko noči od vzhoda oslabele in do jutra v glavnem ponehale. Jutri bo v glavnem suho, zlasti ponekod na Primorskem se bo tudi delno zjasnilo. Burja bo postopno slabela. Zjutraj bodo najnižje temperature od -5 do 0, na Primorskem do 6, čez dan bodo najvišje temperature v notranjosti približno 0, na Primorskem od 6 do 12 stopinj Celzija.

V torek in sredo bo pretežno oblačno. Zlasti v zahodnih krajih bodo občasno rahle padavine.


Sosednje pokrajine
Danes bodo padavine v krajih zahodno od nas manj intenzivne, pojavljale pa se bodo tudi v krajih vzhodno od nas, dež bo prehajal v sneg. Popoldne bodo padavine od vzhoda slabele. Jutri bo v glavnem brez padavin, ponekod se bo delno zjasnilo. Ob Jadranu bo pihala burja.

Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno s sneženjem, ki bo čez dan od vzhoda slabelo. Tudi v zahodnem delu slovenskih gora padavine ne bodo več tako intenzivne in obilne. V začetku bo meja sneženja ponekod lahko tudi še nad 1500 m, nevarnost snežnih plazov je zelo velika! Pihal bo zmeren do okrepljen južni do jugovzhodni veter, ki se bo v sredogorju obračal v vzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 0, na višini 2500 metrov pa približno -4 stopinje Celzija.
Jutri bo še precej oblačno, tudi megleno, več sonca bo v visokogorju. Nevarnost plazov bo še velika! Pihal bo zmeren vzhodni do jugovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -1, na višini 2500 metrov pa približno -4 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 2. februar:
2.2.1964
Po mrzlem jutru se je čez dan zaradi deloma jasnega vremena in tople zračne mase v višinah v veliko krajih neobičajno močno ogrelo, dnevni temperaturni hod je v nekaterih krajih po nižinah presegel 20 stopinj C. V Šmartnem pri Slovenj Gradcu se je temperatura z jutranjih minus 13,0 stopinj C do popoldneva povzpela na 11,2 stopinj C, v Kočevju z minus 11,8 stopinj C na 10,2 stopinj C, v Črnomlju z minus 9,0 stopinj C na 12,0 stopinj C in v Ilirski Bistrici z minus 8,5 stopinj C na 12,2 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Inebolu | antelao