Torek, 7. julij 2020, 08:30
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
12.2.2014

Vremenska napoved - 12. februar 2014

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sreda, 12. februar 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 12.2.2014Popoldne bodo padavine v glavnem ponehale, najpozneje na vzhodem delu Slovenije, na zahodnem delu države se bo delno zjasnilo. V vzhodni Sloveniji bo pihal severovzhodnik, na Primorskem rahla burja. Čez dan bodo najvišje temperature od 1 do 5, na Primorskem do 12 stopinj Celzija.
Jutri bo delno jasno, zjutraj bo ponekod po nižinah megla. Popoldne se bo na zahodnem delu države znova nebo pooblačilo, pihal bo jugozahodni veter. Zjutraj bodo najnižje temperature od 0 do -5, v alpskih dolinah do -7, na Primorskem približno 4, čez dan bodo najvišje temperature od 4 do 9, na Primorskem in na vzhodem delu države do približno 12 stopinj Celzija.

V noči iz četrtka na petek bo občasno deževalo, meja sneženja bo na približno 1000 m nadmorske višine. V petek dopoldne bodo padavine ponehale, delno se bo nebo zjasnilo. V soboto bo na vzhodem delu države delno jasno, drugje pretežno oblačno, pihal bo jugozahodnik.


Sosednje pokrajine
Popoldne bodo padavine v glavnem ponehale. Jutri bo delno jasno, popoldne se bo od zahoda nebo pooblačilo.

Gorski svet
Danes dopoldne bo oblačno in megleno s sneženjem. Ppopoldne bodo padavine ponehale, zlasti v Julijcih se bodo oblaki trgali. Pihal bo v glavnem zmeren veter svernih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -2, na višini 2500 metrov približno -8 stopinj Celzija. Nevarnost snežnih plazov bo v večjem delu visokogorja velika!
Jutri bo delno jasno, popoldne se bo v zahodnih Julijcih in v predalpskem svetu zahodne Slovenije nebo pooblačilo. Pihal bo rahel do zmeren jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -2, na višini 2500 metrov približno -5 stopinj Celzija. Nevarnost snežnih plazov bo v večjem delu visokogorja velika!

Vremenski pojavi na dan 12. februar:
12.2.1998
V severovzhodni Sloveniji je bilo popoldne za mesec februar izjemno toplo, v nekaterih krajih celo najtoplejše od začetka meritev. V Gornji Radgoni se je živo srebro povzpelo do pomladanskih 23,0 stopinj C, v Murski Soboti so izmerili 21,7 stopinj C, v Velikih Dolencih na severovzhodu Goričkega 21,6 stopinj C, v Mariboru 21,3 stopinj C in v Jeruzalemu v Slovenskih goricah 20,5 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Cap Serrat | formenton