Ponedeljek, 30. november 2020, 12:23
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
8.12.2014

Vremenska napoved - 8. december 2014

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 8. december 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 8.12.2014Popoldne bo pretežno oblačno in v glavnem brez padavin. Na zahodnem delu države se bo delno zjasnilo. Na Primorskem bo pihala rahla burja.
Čez dan bodo najvišje temperature od 3 do 7, na Primorskem do 13 stopinj Celzija. Jutri bo zmerno do pretežno oblačno, popoldne pa se bo oblačnost od severa manjšala. Pihal bo severovzhodni veter, burja na Primorskem se bo okrepila.
Zjutraj bo od -2 do 2, v alpskih dolinah do -5, na Primorskem 4, čez dan od 1 do 5, na Primorskem do 11 stopinj Celzija.

V sredo in četrtek bo jasno, veter bo v sredo postopno slabel.


Sosednje pokrajine
Danes bodo padavine v glavnem ponehale, najkasneje v krajih vzhodno od nas. Od zahoda se bo postopno delno zjasnilo. Ob severnem delu Jadrana bo pihala rahla do zmerna burja. Jutri bo povsod suho, čez dan pa se bo jasnilo. Burja ob Jadranu se bo okrepila.

Gorski svet
Danes bo v začetku še v glavnem oblačno, čez dan se bo od zahoda delno zjasnilo. Pihal bo rahel do zmeren veter severnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -2, na višini 2500 metrov približno -7 stopinj Celzija.
Jutri bo v začetku še zmerno oblačno, čez dan se bo od zahoda nebo zjasnilo. Pihal bo rahel do zmeren vzhodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -4, na višini 2500 metrov približno -9 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 8. december:
8.12.1978
V nekaterih krajih v severozahodni Sloveniji se je dan začel z najhladnejšim decembrskim jutrom v zadnjih desetletjih. V Ratečah se je več kot noči ohladilo do minus 21,2 stopinj C, na Planini pod Golico do minus 19,6 stopinj C, na Hrušici pri Jesenicah do minus 18,2 stopinj C in v vasi Krn v Zgornjem Posočju do minus 13,5 stopinj C. Popoldne je v nižjih predelih Primorske začelo snežiti, sneženje je več kot noči ponehalo. Zjutraj naslednjega dne so v Komnu na Krasu izmerili 15 centimetrov snega, v Ajdovščini 12 centimetrov, v Novi Gorici 11 centimetrov, v Vedrijanu in v Kubedu 7 centimetrov ter na meteorološki postaji Portorož Beli Križ 3 centimetrov snega.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Trincomalee | alps bing