Ponedeljek, 30. november 2020, 12:30
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
7.12.2014

Vremenska napoved - 7. december 2014

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 7. december 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 7.12.2014Danes bo pretežno oblačno, občasno bo rahlo deževalo, več suhega vremena bo na zahodnem delu države. Meja sneženja bo v glavnem nad 800 m nadmorske višine. Na Primorskem bo pihala v glavnem rahla burja. Temperature bodo od 1 do 6, na Primorskem približno 10 stopinj Celzija.
Jutri bo pretežno oblačno, padavine bodo zjutraj ponehale. Popoldne se bo zlasti na zahodnem delu države delno zjasnilo. Na Primorskem bo pihala rahla burja. Zjutraj bo od 2 do 6, v alpskih dolinah tudi malo pod 0, čez dan od 3 do 7, na Primorskem do 13 stopinj Celzija.

V torek bo dopoldne še nekoliko več zmerne oblačnosti, popoldne bo jasno. Ponekod bo pihal severovzhodni veter, burja na Primorskem se bo okrepila. V sredo bo jasno, jutro bo kar hladno. Veter bo slabel.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah bo pretežno oblačno. V krajih zahodno od nas in ob severnem delu Jadrana bo v glavnem suho, drugje bo občasno rahlo deževalo. Jutri bodo padavine v glavnem ponehale, od zahoda se bo delno zjasnilo. Ob severnem delu Jadrana bo pihala rahla burja.

Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno, občasno bo rahlo snežilo. Pihal bo rahel do zmeren severovzhodnik. Nekoliko ohladilo se bo, na višini 1500 metrov bo temperatura približno -1, na višini 2500 metrov približno -6 stopinj Celzija.
Jutri bo v začetku še v glavnem oblačno, čez dan se bo od zahoda delno zjasnilo. Pihal bo rahel do zmeren veter severnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -2, na višini 2500 metrov približno -7 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 7. december:
7.12.1955
V sredogorju in v nekaterih krajih na vzhodnem delu države je bilo za mesec december neobičajno toplo. Na Miklavžu na Gorjancih (969 m) se je temperatura povzpela do 15,9 stopinj C, na Planini pod Golico (1050 m) so izmerili 15,1 stopinj C, v Mariboru 14,8 stopinj C in pri Domu na Komni (1520 m) 13,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Sanyang | razgled