Torek, 24. november 2020, 19:07
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
30.12.2014

Vremenska napoved - 30. december 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > december > 30. 12. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 30. december 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 30.12.2014Danes bo precej jasno, popoldne in zvečer se bo ponekod zmerno nebo pooblačilo. Na Primorskem bo pihala rahla do zmerna burja, ponekod v notranjosti Slovenije pa severovzhodnik. Čez dan bodo najvišje temperature od -6 do 0, na Primorskem do 3 stopinje Celzija.
Jutri bo delno jasno z zmerno oblačnostjo, ponekod v severni in osrednji Sloveniji bo rahlo snežilo. Burja na Primorskem se bo okrepila Zjutraj bodo najnižje temperature od -9 do -15, na Primorskem do -3, čez dan bodo najvišje temperature jutri od -7 do -2, ob morju približno 1 stopinje Celzija.

V četrtek bo delno jasno z občasno zmerno oblačnostjo. Zelo mrzlo bo.
V petek bo v glavnem jasno, v prvem delu dneva bo po nižinah megla. Mraz bo nekoliko popustil.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah bo delno jasno in mrzlo. Popoldne bo zlasti vzhodno od Slovenije občasno rahlo snežilo, jutri pa bodo manjše snežne padavine v krajih severno od nas. Burja ob Jadranu se bo jutri ponovno okrepila.

Gorski svet
Danes dopoldne bo pretežno jasno, popoldne pa bo ponekod zmerno oblačno. Pihal bo zmeren do močan severnik, ki bo prenašal sneg in gradil snežne zamete. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -12, na višini 2500 metrov do -20 stopinj Celzija.
Jutri bo na Pohorju delno jasno, drugje bo v glavnem oblačno, občasno bo rahlo snežilo, popoldne se bo delno zjasnilo tudi ponekod v Julijcih. Pihal bo zmeren severnik, ki bo prenašal sneg. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -12, na višini 2500 metrov pa približno -15 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 30. december:
30.12.1968
Predvsem na Gorenjskem je bilo jutro rekordno mrzlo za mesec december in tudi čez dan je temperatura ostala globoko pod lediščem. Na Letališču Brnik se je ohladilo na minus 22,6 stopinj C, v Ratečah in Žireh na minus 21,4 stopinj C, v Radovljici na minus 19,8 stopinj C in v Ljubljani na minus 15,6 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Cape Reinga | cottage bing