Petek, 27. november 2020, 23:22
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
3.12.2014

Vremenska napoved - 3. december 2014

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sreda, 3. december 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 3.12.2014Danes in jutri bo oblačno. Občasno bodo krajevne padavine, v notranjosti Slovenije danes deloma dež deloma sneg, jutri zlasti dež. Nad približno 600 metri nadmorske višine se bo pojavljala poledica. Na Primorskem bo pihala rahla do zmerna burja, ki lahko danes v Vipavski dolini v sunkih doseže hitrost približno 80 km na uro, jutri pa bo nekoliko oslabela.
Temperature bodo v večjem delu države od 0 do 4, na Primorskem pa od 6 do 12 stopinj Celzija.

V petek bo oblačno z občasnim rahlim dežjem.
V soboto se bo težišče padavin premaknilo proti vzhodu, meja sneženja se bo postopno ponovno nekoliko spustila. Na Primorskem bo še pihala rahla do zmerna burja, ponekod drugje pa severni do severovzhodnik.


Sosednje pokrajine
Oblačno bo, občasno bodo padavine. Ob morju bo deževalo, drugje pa bo zlasti danes lahko tudi snežilo. Ob severnem delu Jadrana bo pihala zmerna burja.

Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno, občasno bo rahlo snežilo. V sredogorju bo pihal rahel vzhodni do severovzhodnik, v visokogorju pa šibak do zmeren južni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -2, na višini 2500 metrov pa približno -4 stopinje Celzija.
Jutri bo oblačno in megleno, občasno bo snežilo. V sredogorju bo pihal rahel vzhodni do severovzhodnik, v visokogorju pa šibak do zmeren južni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -1, na višini 2500 metrov pa približno -3 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 3. december:
3.12.1966
Do 7. ure zjutraj je v nekaterih krajih v višje ležečih predelih padlo preko 200 milimetrov padavin v preteklih 24 urah. V Ukancu v Bohinju so namerili 269 milimetrov, v Lepeni v Zgornjem Posočju 234 milimetrov, v Revenovšah nad Idrijo 228 milimetrov, v Plužni pri Bovcu 205 milimetrov, na Zgornjem Jezersko 166 milimetrov in v Solčavi 135 milimetrov padavin.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Skyros Island | mountaineering