Torek, 1. december 2020, 08:48
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
2.12.2014

Vremenska napoved - 2. december 2014

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 2. december 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 2.12.2014Danes bo oblačno, ponekod bodo občasno manjše padavine. Med 700 in 1300 m nadmorske višine se bo lahko pojavljala poledica. Na Primorskem bo pihala rahla do zmerna burja. Čez dan bodo najvišje temperature od 1 do 5, na Primorskem od 8 do 14 stopinj Celzija.
Preko noči in jutri bo oblačno, občasno bodo manjše padavine, po nižinah v glavnem kot sneg. Na Primorskem bo pihala rahla do zmerna burja. Temperature bodo od 0 do 3, na Primorskem zjutraj približno 6, čez dan do 11 stopinj Celzija.

V četrtek in petek bo oblačno, po nižinah bo v glavnem deževalo. Nekoliko več padavin bo v zahodni Sloveniji. Na Primorskem bo še pihala rahla do zmerna burja.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah bo danes in jutri oblačno, ponekod bodo občasno rahle padavine. Jutri bo ponekod po nižinah tudi rahlo snežilo. Ob Jadranu bo pihala burja.

Gorski svet
Danes bo megleno in pretežno oblačno, pojavljale se bodo rahle padavine. Meja sneženja bo v glavnem na nadmorski višini približno 700 m. V visokogorju bo pihal rahel veter južnih smeri, v sredogorju pa šibak vzhodni do seveovzhodni veter. Temperatura bo na 1500 m približno 0, na višini 2500 metrov približno -2 stopinji Celzija.
Jutri bo oblačno in megleno, občasno bo rahlo snežilo. V sredogorju bo pihal rahel vzhodni do severovzhodnik, v visokogorju pa šibak do zmeren južni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 0, na višini 2500 metrov pa približno -3 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 2. december:
2.12.1976
Nad Evropo je bil neobičajno globok in obsežen ciklon, pri nas je bil izmerjen najnižji zračni tlak po letu 1950. V Novem mestu je popoldne tlak, preračunan na morski nivo, padel na 967 hPa, na Letališču Maribor na 968 hPa, v Ljubljani in Portorožu pa na 969 hPa.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Scheveningen | abc hiker