Ponedeljek, 30. november 2020, 21:38
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
10.12.2014

Vremenska napoved - 10. december 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > december > 10. 12. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sreda, 10. december 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 10.12.2014Popoldne bo precej jasno. Na Primorskem bo pihala rahla burja. Čez dan bodo najvišje temperature od 1 do 5, na Primorskem do 10 stopinj Celzija.
Jutri bo na Primorskem precej jasno, rahla burja bo dopoldne povsod ponehala. Drugje bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, jutri popoldne zlasti na vzhodnem delu države tudi pretežno oblačno, vendar v glavnem brez padavin. Zjutraj in deloma dopoldne bo po nekaterih kotlinah megla. Zjutraj bodo najnižje temperature od -6 do -1, ob morju približno 0, čez dan bodo najvišje temperature pa podobne današnjim.

V petek bo pretežno jasno, zjutraj in ponekod tudi dopoldne bo po nižinah megla. Čez dan bo zlasti v severovzhodni Sloveniji in v višjih legah zapihal jugozahodni veter. Proti večeru se bo v zahodnih krajih nebo pooblačilo. V soboto bo na severovzhodu še nekaj sonca, drugje pa bo pretežno oblačno. V zahodni in deloma v osrednjem delu države bo občasno rahlo deževalo. Pihal bo okrepljen jugozahodni veter.


Sosednje pokrajine
Danes dopoldne se bo nebo zjasnilo tudi v sosednjih krajih Hrvaške in Madžarske, sicer pa bo precej jasno. Burja ob Jadranu bo slabela. Jutri bo v krajih zahodno od nas precej jasno, drugje delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, popoldne vzhodno od Slovenije pretežno oblačno in v glavnem brez padavin. Zjutraj bo po nekaterih nižinah megla.

Gorski svet
Danes bo precej jasno. Pihal bo v glavnem šibak veter severnih smeri. Čez dan bo postopno dotekal toplejši zrak in popoldne bo temperatura na 1500 m približno -1, na višini 2500 metrov pa približno -5 stopinj Celzija.
Jutri bo delno jasno z občasno zmerno oblačnostjo, popoldne v vzhodnem delu slovenskih gora tudi pretežno oblačno. Pihal bo rahel veter južne do jugozahodne smeri, v visokogorju pa šibak do zmeren zahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 0, na višini 2500 metrov približno -7 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 10. december:
10.12.1969
Večinoma nemočno sneženje v vzhodnem delu Slovenije je ponehalo, v nekaterih krajih so zjutraj izmerili rekordno visoko decembrsko snežno odejo. Na Paškem Kozjaku (980 m) je sneg segal 88 centimetrov, v Kadrencih v Slovenskih goricah 75 centimetrov, v Gornji Radgoni in na Kozjem Vrhu v Dravski dolini 55 centimetrov in v Lendavi 45 centimetrov visoko.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Sadong-ri | gora