Ponedeljek, 23. november 2020, 19:49
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
1.12.2014

Vremenska napoved - 1. december 2014

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 1. december 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 1.12.2014Popoldne bo oblačno z občasnimi padavinami, zlasti na zahodnem delu države bodo v začetku še možni krajevni nalivi. Meja sneženja se bo spuščala in se bo lahko zlasti v nekaterih predelih severne Slovenije spustila do nadmorske višine približno 400 m. Zvečer bodo padavine oslabele. Na Primorskem bo pihala rahla do zmerna burja, v vzhodni Sloveniji pa severni do severovzhodnik. Temperature bodo od 2 do 6, na Primorskem do približno 10, ob morju pa približno 14 stopinj Celzija.
Zvečer in preko noči bodo padavine v glavnem ponehale. Jutri bo oblačno, ponekod bodo občasno še manjše padavine. Na Primorskem bo v glavnem brez padavin, pihala bo rahla do zmerna burja. Zjutraj bodo najnižje temperature od 1 do 4, na Primorskem do 9, čez dan bodo najvišje temperature pa kakšno stopinjo ali dve višje.

V sredo in četrtek bo oblačno, ponekod bodo občasno rahle, krajevne padavine. Na Primorskem bo v sredo v glavnem brez padavin, ponekod se bo oblačnost trgala. Pihala bo rahla do zmerna burja.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah bo popoldne oblačno z občasnimi padavinami. Ob Jadranu bodo tudi posamezne nevihte. Meja sneženja se bo v krajih severno od nas spustila do nižin. Ob Jadranu bo pihala rahla do zmerna burja. Jutri bo oblačno, ponekod bodo občasno rahle padavine. Ob Jadranu bo pihala burja.

Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno z občasnimi padavinami. Meja sneženja se bo spuščala in bo popoldne v glavnem pod 600 m nadmorske višine. Pihal bo rahel do zmeren južni do jugovzhodni veter, v nižjih nadmorskih višinah pa bo začel pihati severovzhodni veter. Hladilo se bo, popoldne bo temperatura na 1500 m približno 1, na višini 2500 metrov pa približno -2 stopinji Celzija.
Jutri bo oblačno in megleno, omembe vrednih padavin ne bo. Pihal bo rahel veter vzhodnih smeri, v visokogorju pa šibak do zmerne južni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 0, na višini 2500 metrov pa približno -4 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 1. december:
1.12.1976
V višje ležečih predelih zahodne in severne Slovenije je močno deževalo, v visokogorju pa močno snežilo. Do 7. ure zjutraj naslednjega dne so na nekaterih meteoroloških postajah izmerili več kot 200 milimetrov padavin v enem dnevu. V Lepeni na Bovškem je padlo 291 milimetrov, v Revenovšah nad Idrijo 268 milimetrov, v Ukancu 224 milimetrov, v Čepovanu 198 milimetrov in na Zgornjem Jezerskem 172 milimetrov padavin.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Dongbaekseom | gora