Sobota, 28. november 2020, 08:20
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
8.11.2014

Vremenska napoved - 8. november 2014

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 8. november 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 8.11.2014Popoldne bo oblačno s padavinami, več jih bo na zahodnem delu države. Zvečer bo dež slabel in preko noči v glavnem ponehal. Ponekod bo pihal severovzhodnik, na Primorskem prehodno rahla burja. Popoldanske temperature bodo od 7 do 12, na Primorskem približno 15 stopinj Celzija.
Jutri bo v večjem delu države suho, zlasti v hribovitem svetu zahodne in južne Slovenije bodo občasno še padavine. Na vzhodnem delu države bo tudi nekaj sonca. Ponekod bo pihal južni veter. Jutranje temperature bodo od 6 do 11, ob morju približno 13, čez dan bodo najvišje temperature od 10 do 15, na Primorskem približno 17 stopinj Celzija.

V ponedeljek in torek bo v zahodni polovici države pretežno oblačno, zlasti v hribovitem svetu bodo občasne padavine. Na vzhodnem delu države bo nekoliko več sonca. Ponekod bo pihal južni do jugozahodnik, ob morju jugo.


Sosednje pokrajine
Danes bo v glavnem oblačno in deževno, nekoliko ohladilo se bo. Ponekod bo pihal severni do severovzhodnik. Proti večeru bodo padavine slabele in preko noči v glavnem ponehale. Jutri se bodo občasne padavine pojavljale zlasti v hribovitem svetu zahodno in južno od nas, drugje bo suho in na vzhodnem delu države tudi deloma jasno.

Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno s padavinami. Meja sneženja bo v glavnem nad 2200 m nad morjem, občasno se lahko krajevno spusti nižje. Pihal bo zmeren veter vzhodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 4, na višini 2500 metrov pa približno 1 stopinje Celzija.
Jutri bo pretežno oblačno, ponekod megleno, na zahodnem delu države bodo občasno še padavine, na vzhodnem delu države pa se bo oblačnost deloma trgala. Pihal bo rahel do zmeren jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 7, na višini 2500 metrov pa približno 1 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 8. november:
8.11.2006
V nekaterih krajih po nižinah je bil dnevni temperaturni hod neobičajno velik. V Kočevju se je ogrelo z minus 3,1 stopinj C na 17,4 stopinj C, v Šmartnem pri Slovenj Gradcu z minus 4,8 stopinj C na 15,3 stopinj C, v Dobličah pri Črnomlju z minus 1,0 stopinj C na 18,8 stopinj C, na Letališču Brnik z minus 2,8 stopinj C na 16,4 stopinj C in v Murski Soboti z minus 3,4 stopinj C na 15,6 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Chichester | abc hiker