Torek, 1. december 2020, 02:49
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
6.11.2014

Vremenska napoved - 6. november 2014

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 6. november 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 6.11.2014Preko noči bo oblačno, občasno bo deževalo. Ponekod bodo tudi nevihte ter močnejši nalivi. Občasno bo pihal južni veter.
Jutri se bo nadaljevalo oblačno vreme s pogostim dežjem, več ga bo v zahodni polovici države, na vzhodnem delu države pa bo popoldne oslabel in ponekod ponehal. Občasno bo v nekaterih krajih pihal južni veter. Zjutraj bodo najnižje temperature od 7 do 13, ob morju približno 16, čez dan bodo najvišje temperature od 10 do 15, na Primorskem do 18 stopinj Celzija.

V soboto bo še oblačno s padavinami, ohladilo se bo, meja sneženja se bo spustila do približno 1500 metrov nadmorske višine. Zlasti na Štajerskem in v Prekmurju bo zapihal severovzhodnik.
V nedeljo in ponedeljek bo v večjem delu države suho vreme, le na severnem Primorskem in Notranjskem bo občasno rahlo deževalo. Zlasti na vzhodnem delu države bo tudi nekaj sonca. Ponekod bo pihal jugozahodni veter.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah bo preko noči oblačno in deževno, še najmanj padavin bo v krajih vzhodno od nas. Vmes bodo tudi nevihte. Pihal bo južni veter. Tudi jutri bo oblačno s pogostimi padavinami, ki pa jih bo manj v krajih vzhodno od nas. Jugo ob severnem delu Jadrana se bo ponovno nekoliko okrepil.

Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno s padavinami. Snežna meja bo na približno 2400 m nad morjem. Pihal bo zmeren do močan veter južnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 7, na višini 2500 metrov pa približno 1 stopinja C.
Jutri bo oblačno in megleno s padavinami. Snežna meja bo na približno 2600 m nad morjem. Pihal bo zmeren, občasno močan veter južnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 8, na višini 2500 metrov pa približno 2 stopinji Celzija.

Vremenski pojavi na dan 6. november:
6.11.1973
Čez dan je v večjem delu države zmerno do močno deževalo, več kot noči se je ohladilo in meja sneženja se je spustila do nižin. Na Revenovšah na Idrijskem so izmerili 209 milimetrov, v Kalu nad Kanalom 162 milimetrov, v Dolenjem Jezeru pri Cerknici 159 milimetrov, na Kozini pri Sežani 136 milimetrov, v Poljanah nad Škofjo Loko 114 milimetrov in na Pokojišču pri Vrhniki 104 milimetrov padavin.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Southeast Farallon Island CA | weather bing