Sreda, 25. november 2020, 11:54
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
3.11.2014

Vremenska napoved - 3. november 2014

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 3. november 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 3.11.2014Popoldne bo v zahodni, občasno tudi v osrednjem delu države pretežno oblačno, ponekod na severnem Primorskem in Notranjskem bo že padla kakšna kaplja dežja. Drugje bo jasno. Začel bo pihati jugozahodnik. Čez dan bodo najvišje temperature od 12 do 19 stopinj Celzija.
Jutri bo na vzhodem delu države ter ob morju prevladovalo jasno vreme. Drugje bo pretežno oblačno. Občasno bo deževalo v zahodnih in deloma v osrednjih krajih. Pihal bo južni do jugozahodnik, ob morju jugo. Zjutraj bodo najnižje temperature od 5 do 11, ob morju približno 14, čez dan bodo najvišje temperature od 14 do 20, v zgornjem Posočju in v Zgornjesavski dolini približno 11 stopinj Celzija.

V sredo bo vreme podobno kot v torek, le padavine bodo zlasti v Posočju obilnejše. V četrtek bo občasno deževalo tudi v vzhodni Sloveniji, vendar bo tam dežja malo.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo v sosednjih pokrajinah Italije in v Gorskem Kotarju zmerno do pretežno oblačni, ponekod bo možna kakšna kaplja. Drugje bo še jasno, zapihal bo jugozahodnik. Jutri bo zlasti v višjih predelih severne Italije in zahodne Hrvaške občasno deževalo. Vzhodno od Slovenije bo večinoma jasno vreme. Pihal bo jugozahodni veter, ob morju jugo.

Gorski svet
Danes bo na območju zahodnih in južnih Julijskih Alp ter v hribih severne Primorske in Notranjske oblačno ali megleno, popoldne bo ponekod že rosilo ali rahlo deževalo. Drugje bo v začetku pretežno jasno, popoldne bo vse več oblačnosti tudi v zahodnih Karavankah in Kamniško - Savinjskih Alpah. Krepil se bo jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 6, na višini 2500 metrov pa približno 2 stopinji Celzija.
Jutri bo večinoma oblačno in megleno vreme, občasno bo deževalo, nad približno 2200 m pa snežilo. Le na Pohorju in deloma v vzhodnih Karavankah bo še dokaj jasno, vendar tudi tam bodo po vrhovih lahko občasno oblaki. Pihal bo zmeren do močan jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 6, na višini 2500 metrov pa približno 0 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 3. november:
3.11.1970
Za mesec november je bilo predvsem v severni in severovzhodni Sloveniji zelo toplo. V Svečini v Slovenskih goricah se je temperatura povzpela do 22,5 stopinj C, v Zgornji Ščavnici in Podgradju so namerili 22,4 stopinj C, v Mariboru 21,2 stopinj C, v Gornjem Gradu 19,7 stopinj C in celo v Ratečah je bilo 19,5 stopinj C.

3.11.1972
Izjemno toplo novembrsko popoldne na Primorskem. V Braniku se je ogrelo do 24,3 stopinj C, v Vedrijanu do 24,0 stopinj C, v Biljah pri Novi Gorici do 23,7 stopinj C, v Dragonji do 22,1 stopinj C in v Tolminu do 21,7 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Muckle Holm | abc hiker