Torek, 1. december 2020, 02:43
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
28.11.2014

Vremenska napoved - 28. november 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > november > 28. 11. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 28. november 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 28.11.2014Danes in jutri bo oblačno. Zlasti v južni in zahodni ter deloma v osrednjem delu države bo občasno rahlo deževalo ali rosilo. Nekaj več dežja bo v bližini morja, kjer bo jutri lahko tudi zagrmelo.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 0 do 5, ob morju in na Goriškem približno 10, čez dan bodo najvišje temperature od 3 do 8, na Primorskem od 10 do 15 stopinj Celzija.

V nedeljo bo oblačno. Dež se bo postopno razširil nad večji del Slovenije.
V noči iz nedelje na ponedeljek se bodo padavine okrepile. Meja sneženja se bo spuščala, vendar do nižin v glavnem ne bo segla. Na Primorskem bo zapihala burja. V ponedeljek tekom dneva bodo padavine slabele in do večera ponehale.


Sosednje pokrajine
Oblačno bo, zlasti v krajih južno in zahodno od nas bo občasno deževalo, jutri bodo ob severnem delu Jadrana tudi posamezne nevihte.

Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno, na območju med južnim predgorjem Julijcev in Snežnikom bodo manjše padavine. Snežilo bo le nad približno 2000 metri. Pihal bo rahel do zmeren jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 4, na višini 2500 metrov pa približno 0 stopinji Celzija.
Tudi jutri bo oblačno in megleno, na območju med severno Primorsko in vzdolž Javornikov do Snežnika bo občasno deževalo. Pihal bo rahel do zmeren jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 6, na višini 2500 metrov pa 1 stopinja C.

Vremenski pojavi na dan 28. november:
28.11.1978
Močno sneženje, ki se je v nekaterih krajih začelo v noči s 25. na 26. november, je v pretekli noči ponehalo. V veliko krajih v višjih legah je dvodnevna vsota novega snega presegla pol metra. Na Kredarici je vsota znašala 103 centimetrov, v Ratečah 87 centimetrov, na meteorološki postaji Na Stanu na Idrijskem 74 centimetrov, v Logatcu 59 centimetrov, v Ribnici na Pohorju 58 centimetrov in v Mozirju 54 centimetrov.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Le Touquet | abc hiker