Sobota, 5. december 2020, 00:08
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
9.10.2014

Vremenska napoved - 9. oktober 2014

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 9. oktober 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 9.10.2014Danes bo v zahodni in deloma osrednji Sloveniji zmerno do pretežno oblačno, zlasti ponekod na Primorskem in Notranjskem bo občasno deževalo. Drugje bo v glavnem jasno. Pihal bo jugozahodnik, ob morju jugo.
Jutri bo v zahodni Sloveniji zmerno do pretežno oblačno, občasno bo ponekod deževalo. Drugje bo v glavnem jasno. Še bo pihal jugozahodnik.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 8 do 16, čez dan bodo najvišje temperature od 17 do 22, ob morju in v vzhodni Sloveniji do približno 25 stopinj Celzija.

V soboto in nedeljo bo v zahodni Sloveniji spremenljivo do pretežno oblačno, občasno bo ponekod rahlo deževalo. Drugje bo v glavnem jasno. Še bo pihal jugozahodnik.


Sosednje pokrajine
V krajih zahodno od nas bo danes in jutri spremenljivo do pretežno oblačno, občasno bo ponekod deževalo. Drugje bo pretežno jasno in toplo. Pihal bo jugozahodnik, ob severnem delu Jadrana jugo.

Gorski svet
Danes bo v vzhodnih Karavankah in na Pohorju precej jasno, drugje bo zmerno do pretežno oblačno in ponekod tudi megleno. Zlasti v Julijskih Alpah in v hribih severne Primorske bo občasno rahlo deževalo. Pihal bo zmeren, v visokogorju občasno lahko tudi močan jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 12, na višini 2500 metrov približno 7 stopinj Celzija.
Jutri bo na vzhodnem delu države v glavnem jasno, drugje bo več oblačnosti. Zlasti v Julijskih Alpah in v hribih severne Primorske bo občasno rahlo deževalo. Pihal bo zmeren jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura od 12 do 16, na višini 2500 metrov približno 7 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 9. oktober:
9.10.1997
Predvsem na severovzhodu je bilo izjemno toplo za mesec oktober. V Lendavi so izmerili 27,7 stopinj C, v Murski Soboti se je ogrelo do 27,2 stopinj C, na Letališču Maribor, na Jeruzalemu in v Gornji Radgoni do 26,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Mnceba | gora