Sobota, 5. december 2020, 00:23
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
5.10.2014

Vremenska napoved - 5. oktober 2014

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 5. oktober 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 5.10.2014Danes in jutri bo na Primorskem v glavnem jasno, danes bo še pihala rahla burja. Drugje bo zmerno do pretežno oblačno. Ponekod po nižinah bo v prvem delu dneva megla. Jutri čez dan se bo delno zjasnilo tudi v notranjosti Slovenije.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 5 do 10, čez dan bodo najvišje temperature od 15 do 20, na Primorskem približno 23 stopinj Celzija.

V torek bo delno jasno z zmerno oblačnostjo, v nekaterih predelih zahodne Slovenije tudi pretežno oblačno. Zjutraj bo ponekod po nižinah megla. Čez dan bo začel pihati jugozahodnik.
V sredo bo na Primorskem in Notranjskem oblačno, občasno bo rahlo deževalo. Drugje bo delno jasno. Pihal bo jugozahodnik. Topleje bo.


Sosednje pokrajine
V severni Italiji in ob Jadranu bo danes v glavnem jasno, še bo pihala rahla burja. Drugje bo zmerno do pretežno oblačno. Jutri bo ob Jadranu in v krajih zahodno od nas precej jasno, drugje delno jasno z zmerno oblačnostjo, ponekod tudi pretežno oblačno.

Gorski svet
Danes bo v visokogorju v glavnem jasno, drugje bo bolj oblačno, v sredogorju lahko ponekod tudi megleno. Več jasnine bo na zahodnem delu države. Pihal bo rahel severovzhodni do vzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura od 5 do 8, na višini 2500 metrov približno 2 stopinji Celzija.
Jutri bo v visokogorju v glavnem jasno, v sredogorju pa bo zlasti dopoldne več oblačnosti, ponekod bo lahko tudi megleno. V sredogorju bo pihal rahel vzhodni do jugovzhodni veter, v visokogorju pa bo začel pihati šibak jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura od 6 do 8, na višini 2500 metrov približno 2 stopinji Celzija.

Vremenski pojavi na dan 5. oktober:
5.10.1972
Dan se je v nekaterih krajih v zahodnem delu Slovenije začel z zelo hladnim jutrom. V Ratečah se je temperatura spustila do minus 6,4 stopinj C, na Letališču Brnik so izmerili minus 5,0 stopinj C, v Čepovanu minus 2,6 stopinj C in v Biljah pri Novi Gorici minus 1,6 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Drogheda | abc hiker