Ponedeljek, 30. november 2020, 11:59
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
4.10.2014

Vremenska napoved - 4. oktober 2014

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 4. oktober 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 4.10.2014Danes in jutri bo na Primorskem v glavnem jasno s šibko burjo, drugje bo zmerno do pretežno oblačno. Zlasti v južni in vzhodni Sloveniji bo danes občasno lahko rahlo deževalo ali rosilo.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 7 do 13, čez dan bodo najvišje temperature od 15 do 19, na Primorskem približno 23 stopinj Celzija.

V ponedeljek bo na Primorskem precej jasno, še bo pihala rahla burja. Drugje bo več oblačnosti, ponekod po nižinah bo v prvem delu dneva megleno.
V torek se bo na vzhodnem delu države postopno nebo zjasnilo, na zahodnem delu države pa se bo oblačnost popoldne povečala. Pihati bo začel jugozahodnik.


Sosednje pokrajine
V severni Italiji in ob Jadranu bo v glavnem jasno s šibko burjo, drugje bo zmerno do pretežno oblačno. Zlasti danes bo ponekod občasno rahlo deževalo.

Gorski svet
Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno, marsikje v sredogorju tudi megleno. Možna je kakšna kratkotrajna ploha. Nekaj sonca bo le na skrajnem zahodu. Pihal bo rahel vzhodni do jugovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 7, na višini 2500 metrov približno 1 st. C.
Jutri bo v visokogorju deloma jasno, v sredogorju pa bo več oblačnosti, ponekod bo lahko tudi megleno. Deloma jasno bo zlasti v Posočju in zahodno od Javornikov. Pihal bo rahel vzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 8, na višini 2500 metrov približno 2 stopinji Celzija.

Vremenski pojavi na dan 4. oktober:
4.10.1967
Zelo močan dež na nekaterih območjih zahodne Slovenije. Zjutraj naslednjega dne so na meteorološki postaji Lepena na Bovškem izmerili 260 milimetrov, v Kneških Ravnah pod Voglom 229 milimetrov, v Stari Fužini 220 milimetrov, v Fužinah ob Sori 217 milimetrov, v Kamniški Bistrici 164 milimetrov in v Poljanah nad Škofjo Loko 138 milimetrov padavin v minulih 24 urah.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Abraham Bay | hike bing