Sobota, 5. december 2020, 00:29
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
25.10.2014

Vremenska napoved - 25. oktober 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > oktober > 25. 10. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 25. oktober 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 25.10.2014Danes in jutri bo na Primorskem in v Posočju precej jasno, drugje pretežno oblačno. Popoldne se bodo oblaki ponekod trgali. Zgornja meja oblačnosti bo danes na približno 2000 metrih, jutri nekoliko nižje. Na Primorskem bo danes pihala rahla burja, ki se bo jutri popoldne nekoliko okrepila.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 3 do 7, v Zgornjesavski dolini približno 0, v krajih z burjo od 8 do 11, čez dan bodo najvišje temperature od 9 do 14, na Primorskem do 18 stopinj Celzija.

V ponedeljek in torek bo brez padavin. Največ jasnega vremena bo v zahodni Sloveniji in v višjih legah, drugje pa bo precej megle ali nizke oblačnosti, ki se bo popoldne v glavnem razkrojila. Na Primorskem bo pihala rahla do zmerna burja, ki bo v torek slabela.


Sosednje pokrajine
Danes in jutri bo ob Jadranu in v krajih zahodno od nas precej jasno, drugje pretežno oblačno. Popoldne se bo oblačnost ponekod trgala. Ob severnem delu Jadrana bo pihala zmerna, pod Velebitom občasno tudi močna burja.

Gorski svet
Danes bo v zahodnih Julijcih in v visokogorju nad približno 2200 m pretežno jasno. Drugje bo večji del dneva oblačno in megleno, popoldne se bodo oblaki ponekod trgali. Pihal bo rahel do zmeren veter vzhodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 1, na višini 2500 metrov približno -2 stopinji Celzija.
Jutri bo v zahodnih Julijcih in v visokogorju precej jasno z občasno zmerno oblačnostjo, v sredogorju pod približno 1600 m pa večji del dneva oblačno ali megleno. Popoldne se bodo oblaki ponekod trgali. Pihal bo rahel do zmeren veter vzhodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 1, na višini 2500 metrov približno -1 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 25. oktober:
25.10.1964
Dolgotrajno silovito deževje v višje ležečih predelih se je do jutra umirilo, v veliko krajih v zahodni in severni Sloveniji je padlo nad 200 milimetrov padavin v preteklih 48 urah; tudi drugje po Sloveniji je padlo veliko dežja. Močno deževje je skupaj s predhodno namočenimi tlemi povzročilo obsežne poplave v severni polovici Slovenije. V Bovcu je v 48 urah padlo 384 milimetrov, pri Domu na Komni 356 milimetrov, na Vojskem nad Idrijo 290 milimetrov, na Zgornjem Jezerskem 224 milimetrov ter v Kopru 148 milimetrov padavin.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Portorož | pot