Ponedeljek, 30. november 2020, 17:52
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
24.10.2014

Vremenska napoved - 24. oktober 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > oktober > 24. 10. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 24. oktober 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 24.10.2014Danes bo v zahodni in deloma osrednji Sloveniji v glavnem jasno, drugje pretežno oblačno. Ponekod v vzhodni in jugovzhodni Sloveniji bo občasno še rahlo deževalo. Na Primorskem bo pihala rahla burja, v notranjosti Slovenije šibak, občasno ponekod zmeren severovzhodnik. Čez dan bodo najvišje temperature od 10 do 15, na Primorskem do 19 stopinj Celzija.
Jutri bo na Primorskem precej jasno, drugje pretežno oblačno. Popoldne se bo delno zjasnilo tudi v severni Sloveniji. Zjutraj bodo v jugovzhodni Sloveniji še možne manjše padavine. Na Primorskem bo pihala rahla do zmerna burja. Zjutraj bodo najnižje temperature od 3 do 9, čez dan bodo najvišje temperature od 9 do 14, na Primorskem do 17 stopinj Celzija.

V nedeljo bo v zahodni in severni Sloveniji jasno, drugje pretežno oblačno. Na Primorskem bo pihala rahla burja.
V ponedeljek bo povsod precej jasno, zjutraj in del dopoldneva bo po nekaterih nižinah megla ali nizka oblačnost. Jutro bo hladno.


Sosednje pokrajine
Vzhodno od Slovenije bo danes pretežno oblačno, občasno bo v nekaterih krajih rahlo deževalo. Drugje bo v glavnem jasno. Ob severnem in srednjem Jadranu bo pihala zmerna, pod Velebitom tudi močna burja. Jutri bo ob Jadranu in v krajih zahodno od nas precej jasno, drugje pretežno oblačno. Popoldne bo v glavnem jasno tudi v Avstriji. Ob Jadranu bo pihala zmerna, pod Velebitom občasno tudi močna burja.

Gorski svet
Danes bo v visokogorju delno jasno, drugje pretežno oblačno in v sredogorju občasno tudi megleno. Pihal bo rahel do zmeren severni do severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura od 1 do 5, na višini 2500 metrov približno -1 stopinje Celzija.
Jutri bo v visokogorju precej jasno, drugje pretežno oblačno in v sredogorju lahko tudi megleno. Pihal bo rahel do zmeren vzhodni do severovzhodnik,. Na višini 1500 metrov bo temperatura temperatura približno 1, na višini 2500 metrov približno -1 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 24. oktober:
24.10.1947
Niz zelo hladnih oktobrskih juter se je še nadaljeval. V Celju je bila najnižja temperatura minus 8,2 stopinj C, v Žireh se je ohladilo do minus 7,8 stopinj C, v Stari Fužini do minus 6,7 stopinj C in v Ljubljani do minus 3,7 stopinj C. V Slovenj Gradcu so ob 7. uri zjutraj namerili minus 7,0 stopinj C.

24.10.1923


slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Panorama San Juan del Sur | monte