Ponedeljek, 23. november 2020, 20:24
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
15.10.2014

Vremenska napoved - 15. oktober 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > oktober > 15. 10. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sreda, 15. oktober 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 15.10.2014Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno. V severni Sloveniji bo v glavnem suho, drugje bodo v začetku še krajevne padavine, ki bodo popoldne v glavnem ponehale. Čez dan bodo najvišje temperature od 16 do 22 stopinj Celzija.
Jutri bo delno jasno, zlasti na Primorskem in Notranjskem pa pretežno oblačno s krajevnimi padavinami. Pihal bo zahodni do jugozahodnik.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 8 do 13, na Primorskem do 16, čez dan bodo najvišje temperature od 18 do 23 stopinj Celzija.

V petek bo pretežno oblačno. Na severovzhodu bo brez padavin, drugje bo občasno deževalo. Proti večeru se bo jasnilo. V soboto bo pretežno jasno, v prvem delu dneva bo po nižinah megla ali nizka oblačnost.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah bo danes spremenljivo do pretežno oblačno. Zlasti zahodno in južno od nas se bodo pojavljale padavine, deloma plohe in nevihte. Jutri bo v krajih severno in vzhodno od nas delno jasno, drugje spremenljivo oblačno s krajevnimi padavinami.

Gorski svet
Danes bo megleno in pretežno oblačno, zlasti dopoldne bodo občasno krajevne padavine. Pihal bo zmeren jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 11, na višini 2500 metrov približno 5 stopinj Celzija.
Jutri bo v vzhodnih Karavankah in na Pohorju delno jasno. Drugje bo več oblačnosti, nekatera pobočja in vrhovi bodo občasno v oblakih. Zlasti na območju Julijskih Alp in v Notranjskih hribih bo občasno deževalo. Pihal bo zmeren zahodni do jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 11, na višini 2500 metrov približno 5 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 15. oktober:
15.10.1934
Obilno deževje in sneženje v Zgornjem Posočju, do 9. ure naslednjega dne je največ padavin padlo v Bovcu, 206 milimetrov; v Soči so jih namerili 155 milimetrov, na Predelu 109 milimetrov.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Đuba | redirect