Sobota, 5. december 2020, 00:56
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
12.10.2014

Vremenska napoved - 12. oktober 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > oktober > 12. 10. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 12. oktober 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 12.10.2014Popoldne bo v zahodni Sloveniji spremenljivo do pretežno oblačno, ponekod bodo lahko manjše krajevne padavine. Drugje bo v glavnem jasno. Ponekod bo zapihal jugozahodni veter.
Jutri se bo jugozahodni veter okrepil, ob morju bo zapihal jugo. Bolj oblačno bo na zahodnem delu države, kjer bo ponekod občasno deževalo, več sonca pa bo na vzhodnem delu države države.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 11 do 18, čez dan bodo najvišje temperature od 18 do 24, na vzhodem delu države do 26 stopinj Celzija.

V noči iz ponedeljka na torek se bo dež na zahodnem delu države prehodno okrepil in zajel tudi del osrednje Slovenije. Do jutra bo oslabel in čez dan bo ponovno bolj oblačno z občasnimi manjšimi padavinami le na zahodnem delu države države, na vzhodnem delu države pa bo delno jasno. Jugozahodnik bo nekoliko oslabel. V sredo bo tudi na vzhodnem delu države več oblačnosti, padavine se bodo dopoldne pojavljale zlasti v zahodnih in deloma osrednjih krajih, popoldne pa kakšna malenkost tudi na vzhodnem delu države.


Sosednje pokrajine
V krajih zahodno od nas bo spremenljivo do pretežno oblačno, občasno bo zlasti v sosednjih višjih predelih Italije tudi deževalo. Drugje bo jasno in toplo. Pihal bo jugozahodnik, jutri ob morju jugo.

Gorski svet
Danes bo največ sonca v vzhodnih Karavankah in na Pohorju. Nekaj več oblačnosti bo zlasti ponekod v zahodnih Julijskih Alpah in v hribih severne Primorske, kjer bo lahko občasno tudi rahlo deževalo. Jugozahodnik bo prehodno malo oslabel in se popoldne ponovno začel krepiti. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 11, na višini 2500 metrov približno 6 stopinj Celzija.
Jutri bo v vzhodnih Karavankah in na Pohorju v glavnem jasno. Drugje bo pretežno oblačno, vrhovi bodo v glavnem v oblakih. Ponekod v Julijskih Alpah in v hribih severne Primorske bo občasno rahlo deževalo. Pihal bo zmeren do okrepljen jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura od 12 do 16, na višini 2500 metrov približno 7 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 12. oktober:
12.10.1970
Potem, ko je bilo predvsem v notranjosti prejšnja dva dneva neobičajno toplo, je sedaj toplo obdobje doseglo vrhunec tudi na Primorskem. V Biljah pri Novi Gorici je sonce ogrelo zrak na 28,2 stopinj C, v Vedrijanu in Braniku na 28,0 stopinj C ter v Tolminu in Kubedu na 27,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Coleraine | abc hiker