Ponedeljek, 30. november 2020, 12:01
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
11.10.2014

Vremenska napoved - 11. oktober 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > oktober > 11. 10. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 11. oktober 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 11.10.2014Popoldne bo v zahodni Sloveniji spremenljivo do pretežno oblačno in v glavnem brez padavin. Drugje bo pretežno jasno. Pihal bo jugozahodnik, ki bo zvečer postopno ponehal. Čez dan bodo najvišje temperature od 19 do 24, na vzhodem delu države do približno 26 stopinj Celzija.
Tudi jutri bo v zahodni Sloveniji spremenljivo do pretežno oblačno, tam bodo ponekod občasno krajevne padavine. Drugje bo v glavnem jasno, zjutraj bo po nekaterih kotlinah megla. Popoldne bo ponekod ponovno zapihal jugozahodni veter. Zjutraj bodo najnižje temperature od 8 do 14, na Primorskem do približno 16, čez dan bodo najvišje temperature od 18 do 23, na vzhodem delu države do 26 stopinj Celzija.

V ponedeljek se bo jugozahodni veter okrepil, ob morju bo zapihal jugo. Nekaj več oblačnosti bo na zahodnem delu države, kjer bo občasno ponekod deževalo, več sonca pa na vzhodnem delu države države. Tudi v torek se vreme še ne bo dosti spremenilo, le padavine na zahodnem delu države bodo pogostejše.


Sosednje pokrajine
V krajih zahodno od nas bo spremenljivo do pretežno oblačno, občasno bo zlasti v sosednjih krajih Italije deževalo. Drugje bo jasno in toplo. Pihal bo jugozahodnik, ob severnem delu Jadrana pa danes jugo, ki bo popoldne postopno ponehal.

Gorski svet
Danes bo v vzhodnih Karavankah in na Pohorju precej jasno, drugje bo pretežno oblačno in marsikje megleno. Zlasti ponekod v zahodnih Julijskih Alpah bodo občasno rahle padavine. Pihal bo zmeren, v visokogorju občasno močan jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 12, na višini 2500 metrov približno 7 stopinj Celzija.
Jutri bo v vzhodnih Karavankah in na Pohorju delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Drugje bo pretežno oblačno, vrhovi bodo v glavnem v oblakih. Ponekod v Julijskih Alpah in v hribih severne Primorske bo občasno rahlo deževalo. Jugozahodnik bo prehodno malo oslabel in se popoldne ponovno začel krepiti. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 11, na višini 2500 metrov približno 6 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 11. oktober:
11.10.1970
Popoldne je bilo v veliko krajih ponovno zelo toplo za sredino meseca oktobra. V Tolminu in na Slapu pri Vipavi se je živo srebro povzpelo na 27,0 stopinj C, v Ilirski Bistrici so izmerili 26,2 stopinj C, v Ljubljani 24,9 stopinj C, v Babnem Polju 24,0 stopinj C in v Ratečah 22,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Tortora Marina | hike