Sobota, 28. november 2020, 00:12
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
5.1.2014

Vremenska napoved - 5. januar 2014

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 5. januar 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 5.1.2014Popoldne bo oblačno in deževno, ponekod lahko tudi zagrmi. Najmanj padavin bo na vzhodnem delu države države. Pihal bo jugozahodni veter, ob morju jugo, ki bo oslabel.
Jutri bo v severovzhodni Sloveniji delno jasno z zmerno oblačnostjo, drugje bo pretežno oblačno in v glavnem brez padavin.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 4 do 8, on morju 10, v alpskih dolinah do 2, čez dan bodo najvišje temperature od 6 do 12, ob morju do 14 stopinj Celzija.

V torek in sredo bo v vzhodni Sloveniji delno jasno z zmerno oblačnostjo, zjutraj bo po nižinah megla. Drugje bo pretežno oblačno in v glavnem brez padavin.


Sosednje pokrajine
Danes bo vzhodno od Slovenije pretežno oblačno in v glavnem brez padavin, drugje bo oblačno in deževno. Jutri bodo padavine povsod ponehale in vzhodno od Slovenije se bo delno ranebo zjasnilo.

Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno s padavinami, meja sneženja bo približno 2000 m nadmorske višine. Pihal bo okrepljen zahodni do jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 2, na višini 2500 metrov -3 stopinje Celzija.
Jutri bo oblačno in megleno, padavine bodo zjutraj ponehale. Pihal bo rahel severozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 3, na višini 2500 metrov -2 stopinji Celzija.

Vremenski pojavi na dan 5. januar:
5.1.1993
Večji del Evrope je bil pod vplivom močnega anticiklona s središčem nad vzhodno Evropo. V Sloveniji je bil tlak, preračunan na morski nivo, izjemno visok; na Letališču Maribor in v Novem mestu se je povzpel do 1048 hPa, v Ljubljani in Murski Soboti do 1047 hPa in v Portorožu do 1038 hPa.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Policoro | hike