Ponedeljek, 30. november 2020, 21:44
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
27.1.2014

Vremenska napoved - 27. januar 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > januar > 27. 1. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 27. januar 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 27.1.2014Popoldne bo pretežno oblačno, na zahodnem delu države pa bo v začetku še nekaj sonca. Ponekod na vzhodnem delu države bo še naletaval sneg. Proti večeru bo rahlo sneženje možno tudi na zahodnem delu države.
Jutri bo oblačno, ponekod bo lahko še rahlo snežilo. Na Primorskem bo pihala rahla burja.
Zjutraj bodo najnižje temperature od -5 do -3, ob morju od -1 do 3, čez dan bodo najvišje temperature od -4 do 1, na Primorskem danes do 7, jutri do 5 stopinj Celzija.

Tudi v sredo bo večinoma oblačno vreme, več sonca bo na zahodnem delu države. Zvečer bo od zahoda začelo rahlo snežiti, po nižinah Primorske pa rahlo deževati. V noči iz srede na četrtek se bodo padavine krepile in širile proti vzhodu. V četrtek bo oblačno s padavinami, ki jih bo več v zahodni polovici države.


Sosednje pokrajine
Danes in jutri bo večinoma oblačno vreme. Občasno bo v nekaterih krajih rahlo snežilo. Jutri bo ob Jadranu zapihala rahla burja.

Gorski svet
Danes bo oblačno ali megleno, predvsem v Julijskih Alpah in zahodnih Karavankah bo občasno rahlo snežilo, vendar količnisko padavin ne bo veliko. Dopoldne bo pihal zahodni do jugozahodnik, v visokogorju zmeren severozahodni veter. Čez dan se bo veter postopno obračal v severno in severovzhodno smer. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -4, na višini 2500 metrov pa približno -9 stopinj Celzija.
Jutri bo oblačno ali megleno, predvsem v Julijskih Alpah in zahodnih Karavankah bo občasno še rahlo snežilo, vendar količnisko padavin ne bo veliko. Pihal bo severovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -8, na višini 2500 metrov pa približno -9 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 27. januar:
27.1.1952
V večjem delu Slovenije je močno snežilo, do jutra naslednjega dne je v enem dnevu v nekaterih krajih zapadlo preko pol metra snega. Pri Domu na Komni so izmerili 65 centimetrov, v Kočevski Reki in Veliki Račni pri Grosupljem 62 centimetrov, v Poljanah nad Škofjo Loko, Žireh in Špitaliču pod Menino planino 60 centimetrov, v Ljubljani 53 centimetrov in na Zgornjem Jezerskem 52 centimetrov novega snega.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | San Juan del Sur | hiking