Petek, 4. december 2020, 23:48
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
22.1.2014

Vremenska napoved - 22. januar 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > januar > 22. 1. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sreda, 22. januar 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 22.1.2014Danes bo zmerno do pretežno oblačno in v glavnem brez padavin. Čez dan bodo najvišje temperature od 4 do 9, na Primorskem do 13 stopinj Celzija.
Jutri bo pretežno oblačno, zlasti v zahodni in južni Sloveniji bo občasno rahlo deževalo. Zjutraj bodo najnižje temperature od -1 do 4, na Primorskem približno 6, čez dan bodo najvišje temperature od 2 do 7, na Primorskem do približno 10 stopinj Celzija.

V noči iz četrtka na petek se bodo padavine okrepile in zajele vso državo. Pričelo se bo hladiti, snežna meja se bo spuščala.
V petek bo oblačno s padavinami, v notranjosti Slovenije bo v glavnem snežilo, na Primorskem pa deževalo. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem zmerna do močna burja.
V soboto bo na Primorskem jasno z zmerno do močno burjo, ki bo popoldne slabela. Drugje bo v začetku oblačno, sneženje bo v prvem delu dneva povsod ponehalo, najpozneje v jugovzhodni Sloveniji. Čez dan se bo delno zjasnilo.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah bo danes spremenljivo do pretežno oblačno in v glavnem brez padavin. Jutri bo v sosednjih pokrajinah Italije in v Gorskem Kotarju občasno rahlo deževalo.

Gorski svet
Danes bo v visokogorju precej jasno, ponekod v sredogorju ter južno od bohinjskega grebena in v notranjskih hribih pa bo oblačno ali megleno. Pihal bo v glavnem šibak jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -1, na višini 2500 metrov -7 stopinj Celzija.
Jutri bo pretežno oblačno in ponekod megleno. Na območju Julijskih Alp in v notranjskih hribih bo občasno rahlo snežilo pod približno 1000 metri pa rahlo deževalo. Pihal bo v glavnem šibak jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -1, na višini 2500 metrov -7 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 22. januar:
22.1.1910
Neobičajno močno sneženje v zahodnem delu Slovenije, ki se je začelo prejšnji dan, je ponehalo. Po nižinah je bilo zjutraj dan prej še kopno, zjutraj naslednjega dne pa so v Žireh namerili 92 centimetrov, v Cerknici 75 centimetrov, v Škofji Loki 70 centimetrov, v Kranju 65 centimetrov in v Postojni 50 centimetrov snega.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Old Edabo | oglasi