Ponedeljek, 23. november 2020, 19:43
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
21.1.2014

Vremenska napoved - 21. januar 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > januar > 21. 1. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 21. januar 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 21.1.2014Popoldne bo na zahodnem delu države in severozahodu delno jasno. Drugje bo pretežno oblačno, v nekaterih predelih vzhodne Slovenije bo občasno še rahlo deževalo ali rosilo. Na Primorskem bo pihala rahla burja.
Jutri bo zmerno do pretežno oblačno in v glavnem brez padavin.
Zjutraj bodo najnižje temperature od -3 do 5, čez dan bodo najvišje temperature od 4 do 10, na Primorskem do približno 13 stopinj Celzija.

V četrtek bo oblačno, v zahodni in južni Sloveniji bo občasno rahlo deževalo. V noči iz četrtka na petek se bodo padavine okrepile in zajele vso državo. Pričelo se bo hladiti, snežna meja se bo spuščala. V petek bo oblačno s padavinami, v notranjosti Slovenije bo v glavnem snežilo, na Primorskem pa deževalo. Pihal bo vzhodnik, na Primorskem zmerna burja.


Sosednje pokrajine
Danes bo pretežno oblačno, le v krajih zahodno od nas bo nekoliko več sonca. Zlasti na Hrvaškem bo občasno rahlo deževalo. V Kvarnerju bo pihala zmerna burja. Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno in v glavnem brez padavin.

Gorski svet
Danes bo pretežno oblačno, le v Posočju občasno delno jasno. Zlasti v Kamniško-Savinjskih Alpah in na Pohorju bodo v dopoldanskem času možne manjše padavine. Pihal bo rahel do zmeren severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 0, na višini 2500 metrov -6 stopinj Celzija. V visokogorju je nevarnost snežnih plazov 4. stopnje.
Jutri bo zmerno do pretežno oblačno in zlasti v gorah zahodne Slovenije tudi ponekod megleno. Pihal bo v glavnem šibak jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -1, na višini 2500 metrov -7 stopinj Celzija. Nevarnost snežnih plazov v visokogorju bo še vedno 4. stopnje!

Vremenski pojavi na dan 21. januar:
21.1.1964
V nekaterih krajih v zahodni in južni Sloveniji se je po mrzlem jutru čez dan ob sončnem vremenu zelo močno segrelo. V Kočevju se je po jutranjem minimumu minus 19,4 stopinj C temperatura dvignila do 1,2 stopinj C, v Biljah je razpon temperature segal od minus 10,0 stopinj C do 10,5 stopinj C, v Neblem v Goriških brdih od minus 10,0 stopinj C do 10,1 stopinj C in na Letališču Brnik od minus 16,5 stopinj C do 2,4 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | St Brandon | dolomites bing