Ponedeljek, 30. november 2020, 21:18
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
2.1.2014

Vremenska napoved - 2. januar 2014

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 2. januar 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 2.1.2014Danes bo na vzhodem delu države delno jasno. Drugje bo pretežno oblačno, v zahodni in v delu osrednje ter južne Slovenije bo proti večeru začelo rahlo deževati, nad približno 700 metri pa rahlo snežiti, manjše padavine pa se lahko v višjih predelih zahodne Slovenije občasno pojavljajo že prej. Meja sneženja se bo počasi dvigala. Zapihal bo jugozahodnik. Čez dan bodo najvišje temperature od 1 do 6, na vzhodem delu države in na Primorskem od 7 do 10 stopinj Celzija.
Jutri bo v severovzhodnih krajih delno jasno, zjutraj bo ponekod po nižinah kratkotrajna megla. Drugje bo pretežno oblačno, zlasti na Notranjskem in ponekod na Primorskem bo občasno še rahlo deževalo. Ponekod bo pihal jugozahodni veter. Zjutraj bodo najnižje temperature od -1 do 5, na Primorskem od 4 do 8, čez dan bodo najvišje temperature od 4 do 10, na vzhodem delu države do 12 stopinj Celzija.

V soboto bo v zahodni in osrednji Sloveniji znova pričelo deževati, na vzhodnem delu države bo v glavnem brez padavin. Meja sneženja se bo dvignila nad 1500 m.
V nedeljo bo oblačno. Zlasti v zahodni in osrednji Sloveniji bo deževalo. Pihal bo jugozahodnik.


Sosednje pokrajine
Danes bo v sosednjih krajih Italije in v zahodni Hrvaški pretežno oblačno, popoldne in proti večeru bo pričelo rahlo deževati. Drugje bo delno jasno. Preko noči se bodo padavine prehodno razširile še nekoliko bolj v notranjost Hrvaške, jutri dopoldne pa se bodo pojavljale zlasti ob Jadranu ter v Gorskem Kotarju. Vzhodno od Slovenije bo delno jasno in ponekod zjutraj megleno.

Gorski svet
Danes bo v vzhodnih Karavankah in na Pohorju delno jasno, popoldne bo občasno tudi več oblačnosti. Drugje bo v glavnem oblačno in tudi megleno, popoldne bo v zahodnih Julijskih Alpah in v hribih Notranjske in severne Primorske pričelo rahlo snežiti, pod približno 700 m pa rahlo deževati. Meja sneženja se bo počasi dvigala. Pihal bo zmeren do močan jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -1, na višini 2500 metrov -4 stopinje Celzija.
Jutri bo na vzhodnem delu države delno jasno, drugje v glavnem oblačno in megleno, morda bodo najvišji segali nad oblačni sloj. Rahle padavine se bodo pojavljale zlasti v hribih Notranjske in severne Primorske. Pihal bo zmeren zahodni do jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -1, na višini 2500 metrov -3 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 2. januar:
2.1.1962
V južnem delu Slovenije je bilo čez dan zaradi toplega jugozahodni vetera kljub prevladujočemu oblačnemu vremenu za mesec januar zelo milo vreme. V Dragonji se je ogrelo do 17,5 stopinj C, v Kopru do 17,0 stopinj C, v Braniku na Vipavskem do 15,5 stopinj C, v Novem mestu do 14,4 stopinj C in v Lipah na Ljubljanskem barju do 14,1 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Isla Trinidad | forum