Ponedeljek, 30. november 2020, 21:50
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
16.1.2014

Vremenska napoved - 16. januar 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > januar > 16. 1. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 16. januar 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 16.1.2014Popoldne bo v severni in vzhodni Sloveniji deloma jasno, drugje bo zmerno do pretežno oblačno. Krepil se bo jugozahodnik. Zvečer se bodo v višjih predelih zahodne Slovenije začele pojavljati manjše padavine. Čez dan bodo najvišje temperature od 4 do 10 stopinj Celzija.
Jutri bo oblačno, zlasti v zahodni in osrednji Sloveniji bo deževalo. Meja sneženja bo na območju Julijskih Alp na približno 800 m nad morjem, tekom dneva pa se bo dvigala. Pihal bo okrepljen jugozahodnik. Zjutraj bodo najnižje temperature od 4 do 8, v severni Sloveniji od 0 do 3, čez dan bodo najvišje temperature od 6 do 12, na severozahodu države pa od 1 do 4 stopinje Celzija.

V soboto bo pretežno oblačno, v zahodni in ponekod v osrednjem delu države bo rahlo deževalo.
V nedeljo se bo dež od zahoda okrepil in popoldne širil proti vzhodu. Snežilo bo nad približno 1400 metri. Še bo vetrovno in zelo toplo za ta čas.


Sosednje pokrajine
Vzhodno od Slovenije bo delno jasno, drugje bo zmerno do pretežno oblačno. Pihal bo jugozahodnik. Jutri bo vzhodno od Slovenije deloma jasno, drugje pa oblačno in deževno. Na območju Alp bo snežilo do višje ležečih dolin. Pihal bo jugozahodnik, ob severnem delu Jadrana jugo.

Gorski svet
Danes bo zmerno do pretežno oblačno. Krepil se bo jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura od -2 do 0, na višini 2500 metrov pa približno -3 stopinje Celzija.
Jutri bo oblačno s padavinami. Na območju Julijskih Alp bo v glavnem snežilo, drugje pa bo meja sneženja med 1000 in 1300 m nad morjem. Pihal bo okrepljen jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 0, na višini 2500 metrov pa -5 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 16. januar:
16.1.1960
Po sneženju so zjutraj v nekaterih krajih na jugozahodnem delu države namerili neobičajno veliko višino snežne odeje. Na Kozini je bilo 38 centimetrov, v Ilirski Bistrici 32 centimetrov, v Neblem v Goriških brdih 20 centimetrov in v Ajdovščini 16 centimetrov snega.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Folokwe | gora