Sreda, 2. december 2020, 01:46
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
15.1.2014

Vremenska napoved - 15. januar 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > januar > 15. 1. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sreda, 15. januar 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 15.1.2014Danes bo zmerno do pretežno oblačno, občasno ponekod tudi delno jasno. Čez dan bodo možne plohe.
Jutri bo v vzhodni Sloveniji deloma jasno, zjutraj bo ponekod po nižinah megla. Drugje bo zmerno do pretežno oblačno. Čez dan bo začel pihati jugozahodnik. Zvečer se bodo v višjih predelih zahodne Slovenije začele pojavljati rahle padavine.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 0 do 4, v alpskih dolinah približno -3, ob morju približno 6, čez dan bodo najvišje temperature od 4 do 11 stopinj Celzija.

V petek bo oblačno, v zahodni in osrednji Sloveniji bo deževalo. Popoldne se bodo padavine širile proti vzhodu. Pihal bo okrepljen jugozahodnik. V soboto bo tudi oblačno, v zahodni in osrednji Sloveniji bo deževalo.


Sosednje pokrajine
Danes bo zmerno do pretežno oblačno, ponekod občasno tudi delno jasno. Čez dan bo možna kakšna ploha. Jutri bo vzhodno od Slovenije delno jasno, zjutraj bo ponekod po nižinah megla, drugje bo zmerno do pretežno oblačno. Čez dan bo zapihal jugozahodnik.

Gorski svet
Danes bo zmerno do pretežno oblačno, občasno tudi delno jasno. Popoldne bodo možne posamezne plohe. V visokogorju bo pihal rahel jugozahodnik, v sredogorju pa šibak severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura od -1, na višini 2500 metrov -7 stopinj Celzija.
Jutri bo delno jasno z zmerno oblačnostjo, zlasti na zahodnem delu države tudi pretežno oblačno. Zvečer bodo možne rahle padavine. Pihati bo začel okrepljen jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura od -2 do 2, na višini 2500 metrov približno -3 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 15. januar:
15.1.1985
Zjutraj so zlasti v zahodni in severozahodni Sloveniji zabeležili veliko dvodnevno vsoto višin novega snega. Vsota višin novega snega, ki so jo izmerili 14. in 15. januarja zjutraj, je na padavinski postaji Na Stanu na Idrijskem znašala 97 centimetrov, na Voglu 95 centimetrov, v Zgornji Radovni 85 centimetrov, v Bovcu 78 centimetrov, na Planini pod Golico 68 centimetrov in v Volčjem Potoku pri Kamniku 62 centimetrov.

15.1.1987
Sneženje je ponehalo, to ali zjutraj naslednjega dne so v večjem delu zahodne in osrednje Slovenije namerili najvišjo snežno odejo v mesecu januarju v zadnjih desetletjih. V Stari Fužini v Bohinju so namerili 136 centimetrov, v Lučinah nad Polhovim Gradcem 130 centimetrov, v Logatcu 111 centimetrov, v Ljubljani in Senožečah na Krasu 89 centimetrov, v Moravčah 88 centimetrov, v Kobaridu 86 centimetrov, v Postojni 75 centimetrov, v Velenju 65 centimetrov, v Ilirski Bistrici 48 centimetrov in v Vipavi 32 centimetrov snega.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Colwyn Bay | abc hiker