Ponedeljek, 30. november 2020, 17:39
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
10.1.2014

Vremenska napoved - 10. januar 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > januar > 10. 1. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 10. januar 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 10.1.2014Danes in jutri bo pretežno oblačno, v severni Sloveniji bo po nekaterih nižinah megla. Ponekod v jugozahodni in deloma osrednji Sloveniji bo občasno rosilo ali rahlo deževalo. Jutri popoldne se bo ponekod na vzhodnem delu države države deloma nebo zjasnilo. Jugozahodnik bo danes čez dan ponehal, jutri popoldne pa bo ponekod ponovno začel pihati. Zjutraj bodo najnižje temperature od 0 do 6, ob morju približno 8, čez dan bodo najvišje temperature od 5 do 13 stopinj Celzija.

V nedeljo in ponedeljek bo delno jasno in po nižinah tudi megleno. V ponedeljek bo ponekod pihal jugozahodnik. Še bo razmeroma toplo za ta čas.


Sosednje pokrajine
Danes in jutri bo pretežno oblačno, ob Jadranu bo občasno rosilo ali rahlo deževalo. Jutri popoldne se bo vzhodno od Slovenije deloma nebo zjasnilo.

Gorski svet
Danes bo pretežno oblačno in ponekod v sredogorju tudi megleno, le v vzhodnih Karavankah in na Pohorju bo lahko občasno delno jasno. Zlasti v alpskem predgorju bo občasno rosilo ali raholo deževalo. Pihal bo zmeren zahodni do jugozahodnik, ki bo popoldne oslabel. Na višini 1500 metrov bo temperatura 1, na višini 2500 metrov približno -2 stopinji Celzija.
Jutri bo pretežno oblačno in v južnem in zahodnem predgorju Julijskih Alp tudi megleno. Tam bo občasno rosilo ali rahlo deževalo. Pihal bo rahel, popoldne zmeren zahodni do jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura od 2 do 6, na višini 2500 metrov približno -1 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 10. januar:
10.1.1992
Predvsem na vzhodnem delu države je bilo jutro neobičajno toplo za sredino zime. V Novem mestu so ob 7. uri zjutraj namerili 10,2 stopinj C, v Celju je bilo 9,6 stopinj C, v Murski Soboti 9,1 stopinj C, v Ljubljani in Kočevju pa 8,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Mahe | dolomites bing