Petek, 27. november 2020, 04:29
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
9.9.2013

Vremenska napoved - 9. september 2013

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 9. september 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 9.9.2013Popoldne bo ob morju jasno, drugje v glavnem oblačno, pojavljale se bodo padavine, tudi nevihte. Proti večeru bo dež v glavnem ponehal. Temperature bodo od 16 do 21, na Primorskem do 24 stopinj Celzija.
Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno. Ponekod v zahodni in osrednji Sloveniji bo občasno še rahlo deževalo.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 9 do 15, ob morju do 17, čez dan bodo najvišje temperature od 17 do 23, na Primorskem približno 25 stopinj Celzija.

V noči iz torka na sredo in v sredo bo znova deževalo, v začetku bodo tudi nevihte. Meja sneženja se bo spustila na približno 1800 m nadmorske višine. Popoldne bodo padavine oslabele, najpozneje v južni Sloveniji. V četrtek bo spremenljivo do pretežno oblačno, še se bodo pojavljale plohe. Hladno bo.


Sosednje pokrajine
Danes bo v glavnem oblačno s pogostimi padavinami, zlasti ob severnem delu Jadrana bodo tudi nevihte. Jutri bo vzhodno od Slovenije spremenljivo do pretežno oblačno in v glavnem brez padavin, zlasti v Alpah pa bo občasno še deževalo.

Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno s padavinami, deloma nevihtami. Meja sneženja bo na višini slovenskih najvišjih vrhov. Pihal bo zmeren jugozahodni veter, popoldne pa se bo obrnil v šibek vzhodni veter. Hladilo se bo, popoldne bo na 1500 m približno 10, na višini 2500 metrov pa približno 4 stopinje Celzija.
Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno, občasno tudi megleno. Še se bodo pojavljale padavine, meja sneženja bo na približno 2700 m. Pihal bo zmeren jugozahodni veter. Na 1500 m bo približno 11, na višini 2500 metrov pa približno 5 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 9. september:
9.9.1963
Zjutraj so na nekaterih meteoroloških postajah jugovzhodne Slovenije izmerili zelo veliko dvodnevno (48-urno) višino padavin. Na Planini pod Mirno goro je padlo 167 milimetrov, v Gorenjcih na skrajnem jugovzhodu 157 milimetrov, na Travi nad dolino Kolpe 153 milimetrov, v Črnomlju 147 milimetrov ter v Predgradu in Cerovcu 145 milimetrov padavin.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Vibo Marina | hike