Sobota, 28. november 2020, 09:37
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
6.9.2013

Vremenska napoved - 6. september 2013

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 6. september 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 6.9.2013Danes in jutri bo pretežno jasno, zlasti v severni Sloveniji ter v hribovitem svetu na zahodnem delu države pa bo občasno nekoliko več oblakov.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 9 do 15, ob morju približno 17, čez dan bodo najvišje temperature od 24 do 28, na Primorskem do 30 stopinj Celzija.

V nedeljo bo precej jasno in prijetno toplo. V ponedeljek se bo čez dan oblačnost povečala. Pojavljati se bodo začele krajevne padavine. Nekoliko ohladilo se bo.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah bo večinoma jasno vreme, le v Avstriji in na Madžarskem bo danes in v začetku še jutri občasno več oblačnosti.

Gorski svet
Danes bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, nekatera pobočja in posamezni vrhovi bodo občasno lahko v oblakih. Pihal bo rahel veter spremenljive smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 14, na višini 2500 metrov pa približno 11 stopinj Celzija.
Jutri bo v visokogorju pretežno jasno, drugje delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, nekatera pobočja bodo občasno lahko v oblakih. Pihal bo rahel veter spremenljive smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 15, na višini 2500 metrov pa približno 12 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 6. september:
6.9.1973
Podobno kot dan prej se je v veliko krajih ponovno ogrelo nad 30 stopinj C, v nekaterih krajih v notranjosti je bila izmerjena najvišja temperatura v mesecu septembru po letu 1950. V Tolminu so namerili 33,5 stopinj C, v Ilirski Bistrici 32,5 stopinj C, v Ljubljani 31,3 stopinj C, v Postojni in Dolenjem Jezeru pri Cerknici 31,2 stopinj C in Volčjem Potoku pri Kamniku 30,9 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Munda | photo bing