Sobota, 28. november 2020, 08:56
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
30.9.2013

Vremenska napoved - 30. september 2013

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 30. september 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 30.9.2013Danes bo oblačno, padavine bodo oslabele. Rahel dež se bo popoldne pojavljal le še ponekod v vzhodni in južni Sloveniji. Ob morju se bo popoldne delno zjasnilo. Na Primorskem bo pihala zmerna burja, ponekod v notranjosti Slovenije pa severovzhodnik. Temperature bodo od 6 do 11, na Primorskem do 17 stopinj Celzija.
Jutri bo na Primorskem precej jasno, še bo pihala rahla do zmerna burja. Drugje bo v začetku pretežno oblačno, popoldne pa se bo delno zjasnilo. V severni Sloveniji bodo možne posamezne plohe. Zjutraj bodo najnižje temperature od 4 do 9, ob morju približno 11, čez dan bodo najvišje temperature od 12 do 17, na Primorskem približno 21 stopinj Celzija.

V sredo bo v začetku še nekaj oblačnosti, čez dan pa bo v glavnem jasno. V četrtek bo pretežno jasno. Jutro bo zelo hladno, ponekod po nižinah bo megla.


Sosednje pokrajine
Padavine bodo danes počasi slabele, popoldne se bodo pojavljale zlasti ponekod v Avstriji in v notranjosti Hrvaške. Ob Jadranu bo pihala zmerna burja. Jutri bo v Furlaniji Julijski krajini in ob severnem delu Jadrana v glavnem jasno, drugje bo v začetku oblačno, popoldne pa se bo delno zjasnilo. Zlasti v Alpah bodo nastale krajevne plohe. Burja ob Jadranu bo slabela.

Gorski svet
Danes bo oblačno in ponekod tudi megleno. Padavine bodo čez dan v glavnem ponehale. V sredogorju bo pihal zmeren vzhodni do severovzhodnik, v visokogorju pa šibak zahodni do jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 3, na višini 2500 metrov 1 stopinja C.
Jutri bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, Občasno bo v nekaterih krajih še megleno. Popoldne bodo možne posamezne plohe. Pihal bo rahel severnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 4, na višini 2500 metrov 0 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 30. september:
30.9.1961
Mesec september se je zaključil z zelo toplim in sončnim vremenom in tudi sicer je meseca septembra tega leta prevladovalo lepo in prijetno toplo vreme s pravim babjim poletjem. V Mariboru se je zadnji dan temperatura povzpela do 27,8 stopinj C, v Novem mestu do 27,2 stopinj C, v Murski Soboti in Kopru do 26,6 stopinj C ter v Ljubljani do 24,9 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Ezerovo | oglasi